2015 Survivor Ne Zaman Başlayacak?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2015 Survivor Ne Zaman Başlayacak?
survivor ne zaman başlıyor, survivor ne zaman başlayacak 2015, survivor hangi kanalda başlayacak
Ekranların ilgi ile izlenen yarışma programı "Survivor" yakın bir zaman da tekrar izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
Acun Ilıcalı tarafından yapımcılığını üstlendiği yarışma artık yeni kanalı tv8 de ekranlar da olacak.
Şu an için survivor yarışmasın da yer alacak ünlü isimler belli olmasada Acun bu konuda oldukça iddialı isimlerin yer aldığı konusun da tüyolar veriyor. Süpriz isimlerin yer alacağı yarışmanın detay haberlerini paylaşıyoruz.
202936.jpg

Survivor yarışmasıyla seyirciyi ekrana kitlemeyi başaran başarılı yapımcı Acun ılıcalı survivor 2015 için hazırlıklara başladı ..

Show tvde başlayan survivor macerası Son 2 sezondur star tv ekranlarındaseyirciyle buluşuyordu..
Geçen yıl tv8 kanalını alan yapımcı Acun ılıcalı 2015 yılı yapımcısı olduğu tüm yarışma ve eğlence programlarını kendi kanalından seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor..

Merakla beklenen survivor bu yıl çok farklı şekilde karşımıza çıkacak. 2015 Yılında Survivor All Star yapacağını açıklayan Acun Ilıcalı bu sefer bugüne kadar Survivor'a katılmış olan tüm güçlü isimleri bir araya toplamayı düşünüyor.
Özellikle kadroda olacağı düşünülen bazı isimler şu şekilde olmaktadır; Merve Oflaz, Pascal Nouma, Hilmicem ve Hasan ve geçen sene adından çok fazla söz ettiren Duygu gibi isimler kesin gözüyle bakılırken diğer isimlerin kimler olacağı sır gibi saklanıyor.

Acun Ilıcalı nın bu yeni Survivor All Star yarışması ile oldukça dikkat çekeceği ve o kadar başarılı ve güçlü isimlerin bir araya toplanması oldukça heyecan verici olacağa benziyor. 2015 survivor all star yarışmasının her sene oldugu gibi Mart ayında başlaması bekleniyor..fakat ilk defa tv8 ekranlarında yayınlanacak yarışmanın tarihinin öne çekilecegide söylentiler arasında
 
Geri
Üst