2015 Yeni Trend Avize Modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2015 Yeni Trend Avize Modelleri
Dekorasyonda aydınlatmanın önemi büyüktür. Birçok kişi dekorasyon değişimi yapmak istediği zaman aydınlatma seçenekleri arasında yer alan lamba ya da avize değişimini en ekonomik tercih bulmaktadırlar. Bu nedenden ötürüdür ki aydınlatma tercihi ile odalarda değişim rüzgarları için davetiye çıkarmaktadırlar. Halbuki kaliteli bir ürün seçim işleminde aydınlatma ürünü değişimi tabii ki de oldukça pahalıya mal olabilmektedir. Önemli olan değişim gerçekleştirirken fazla abartıya kaçmadan dekorasyon stilimize en uygun aydınlatma modelini seçebilmek ve ekonomik durumumuzu sarsmayacak bir tercih yapabilmektir. Bugün aşağıya eklediğim modeller üzerinde biraz tartışarak dekorasyonda aydınlatma ürün seçiminizde nasıl bir seçim işlemi gerçekleştirebilirsiniz sizlere bilgi vermeye çalışacağım. Umarım sizler için en yararlı bilgileri verebilirim. Şimdiden aydınlatma ürünü değiştirmek isteyenlere keyifli seçimler diliyorum.


2015-Avize-Modelleri-17.jpg


Biraz farklılık biraz da klasik bir dekor anlayışınız varsa bu model aydınlatma ürünü ile odanızın çizgilerine uyum sağlayabilirsiniz. Bu model aynı zamanda biraz spora kaçan bir oda dekorasyonu içinde tercih edilebilecek harika bir seçenektir.

2015-modern-avize-modelleri.jpg


Sadelik hoşunuza gidiyorsa bu model kaçmaz diyorum. Son derece geniş bir yelpazede aydınlık ortam yaratacak olan bu avize modelini salonlarınızda gönül rahatlığı içinde kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

2015-son-moda-avize-modelleri.jpg


Farklılık demişken bence 2015 en farklı avize modelleri resim galerimde dikkatimi çeken en farklı avize modeli yukarıya eklemiş olduğum model. Sizce de öyle değil mi? Gerek görünümü gerekse duruşundaki asalet ile odanıza girenlerin gözünü alacak estetiksellikteki böyle bir aydınlatma modeli de koyu rengi ile özellikle akşamları şıklığını arttıracağa benziyor.

gösterisli-tasli-avize-modelleri-cesitleri-2014-2015.jpg


Gösteriş vazgeçilmezim diyorsanız yukarıdaki model tam size göre diyorum. Önceki yıllarda da sık tercih edilen bu model gösterişli bir salonda son derece ahenkli bir görünüm yakalamanız konusunda peşinizi bırakmayacak.


koçtaş-yeni-moda-avize-modelleri.jpg


Şapkaların aydınlattığı avize modelleri bu yıl moda. Özellikle genç odalarında farklı renk ve aksesuar görünümüne girmiş şapkalarla dizayn edilmiş avize modelleri bir başka güzel. Siz yukarıdaki modeli salon, oturma odası, mutfak ya da antre aydınlatmalarınızda gözünüz kapalı kullanabilirsiniz. Bence her türlü dekorasyona uyum sağlayacak bir avize modeli.

Taş-detaylı-modern-avize-modelleri-2015.jpg

Yukarıdaki taşlı model de bir başka güzel. Hele bir de mor veya lila tonlarında bir koltuk takımınız varsa uyum harika olacaktır.

yeni-moda-modern-salon-avize-modelleri-2015-foto-galerisi-resmi.jpg
yeni-moda-yatak-odasi-avize-modelleri-2015-foto-galeri.jpg


İşte süslü prensesler için tam bir genç odası şapka tipi avize modeli. Süslü bayanlar bu modele bayılacaksınız:)


yeni-sezon-tasli-avize-ornek-modelleri-2014-2015.jpg


Baloncuk gibi görünen taşları ile hoş bir görünüme bürümüş olan bu model de güzel Sizce de öyle değil mi? Şimdi seçim sizde. Az çok 2015 modelleri hakkında fikir edindiniz. Haydi değişim için ne bekliyorsunuz!
 
Geri
Üst