2016 makyaj masası örnekleri ile fonksiyonel görünümler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 makyaj masası örnekleri ile fonksiyonel görünümler
Makyaj masaları her sene olduğu gibi bu sene de yenilenen görünümleri ile sizlerin beğeneceğiniz zenginlik sunumunu sizlere aktarabilmektedir. Fonksiyonel görünümleri, depolama alanları ve hareket özelliğinde tasarım farklılıkları ile 2016 yılında beklentileri tam manası ile karşılayabilecek makyaj masaları sizlerin işte bu diyebileceğiniz görünüm zenginlik sunumu ile karşınıza çıkabilmektedir.

2016-fonksiyonlu-makyaj-masasi-modelleri.jpg

Üstteki gibi fonksiyonel depolama alan sunumu ile sizlere farklı makyaj malzemelerinizi yerleştirebileceğiniz çekmece alanı sunan makyaj masaları yeni trend değişim tercihinize uyumlu görünümde olabilecektir.

2016-sezonu-fonksiyonel-makyaj-masasi-modeli.png

Hareketli ayna görünümlü üstteki modele ne dersiniz? Farklı boyuttaki çekmece alan zenginliği ve üst bölmenin kapatılarak kullanıldığı ayna hasarını sıfıra indirgeyecek olan bu makyaj masasına da bayılacağınızın garantisini verebilirim.

gumus-varakli-klasik-makyaj-masasi.jpg

Gümüş gri sevenler için alt ve üst resimdeki modeller harika seçimler olabilecektir. Gerek bölmelerinin fonksiyonel kullanımı gerekse lükens ayak sistem özelliği ile bayılacağınız makyaj masaları arasından tercihleriniz ile yatak odalarınıza ayrı bir dokunuşta bulunarak kullanabileceğiniz bir ünite ile değişim yakalayabileceksiniz.

İkea-gümüş-renkli-modern-makyaj-masasi.jpg
ikea-makyaj-masası-modeli.jpg
 
Geri
Üst