2016 salon dekorasyon fikirleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 salon dekorasyon fikirleri
Salonlarımız en önemli yaşam alanlarımız çerçevesinde kendini göstermektedir. Salonlarınızda geçirdiğiniz zaman dilimlerini düşündüğünüz zaman bu oda dekorasyonuna her odadan daha çok önem vermeniz gerekliliğine karar verirsiniz. Salonlarınızda geçirdiğiniz zamanı daha anlamlı kılmak için kendinizi enerjik ve pozitif hissedeceğiniz renkler ve ferahlığı sunacak açık tonların hakim olduğu salonlar sizi daha rahatlatacak alanlar olarak karşınıza çıkabilecektir.


2016-salon-dekorasyonları.jpg

Üstteki gibi salon dekorasyon modeli ile daha geniş bir ortamda misafir ağırlama mutluluğunu yaşarken kendinizi daracık bir odaya tıkılmış gibi hissetmekten de sıyrılmış bulabileceksiniz.

2016-salon-dekorasyon-modelleri.jpg

Üstteki model gibi beyaz tonlarında tercih edeceğiniz bir oturma grubu sayesinde sade görünümlü ve daha geniş görünümlü bir salonda vakit geçirme keyfini daha iyi hissedebileceğinizden emin olabilirsiniz.


bej-salon-dekorasyon-fikirleri-2015-2016.jpg

Gri ve füme renk tonlarının hakim olduğu oturma grupları ve minder tipi yaşam alanları ile en ferah oda ortamlarını kendinize hediye etmiş olacak; zamanın nasıl akıp geçiverdiğine daha yakından şahit olabileceksiniz.


en-moda-salon-mobilya-koltuk-takımı-modelleri-620x330.jpg


Mavinin rahatlığını hissetmenize yardımcı olacak üstteki gibi beyaz- mavi renklerin birleşimi ile karşınıza çıkıverecek olan salon takımları ile oluşturulan 2016 salon dekorasyon fikirlerine de bayılacağınıza garanti verebiliriz.


geri-sari-salon-dekorasyonu-2016.jpg
 
Geri
Üst