2016 vestel ankastre ürün seçenekleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2016 vestel ankastre ürün seçenekleri
Ankastre ürünler hazır mutfaklar model tercihinde bulunanlar için harika ürün tercihleri arasında yer almaktadır. sizlerin beğeni ile kullanabileceğiniz ürünler arasında kendini gösteren ankastre ürün seçeneklerinde bulaşık makineleri, ocaklar, fırınlar, davlumbazlar, ankastre mikrodalgalı fırınlar yer almaktadır.


Katlanabilir tel yapısı, su taşıma emniyeti, program takip göstergesi, iç aydınlatma, tuz- parlatıcı göstergesi, modüler çatal- kaşık sepeti gibi ayrıntıları ile beğeneceğiniz bulaşık makineleri Vestel'de bulabileceğiniz ürünlerin kaliteli özelliklerini içinde barındırmaktadır. Animasyonlu dokunmatik ara yüzü, buharlı temizleme, çıkarılabilir, fırın kapakları, katalitik temizleme, ekmek yapma özelliği, kurutm fonksiyonu, cam kapak, teleskobik tepsi sistemi, yoğurt yapma fonksiyonu ile ankastre fırınları da görünce hayır diyemeyeceksiniz.


2016 vestel ankastre ürünler zincirinde yer alan bu tarz fonksiyonellikleri ile sizlerin eliniz ayağınız kadar size yardımcı olacak bu ürünleri en uygun ankastre ürünler Vestel seçenekleri ile elde etmeye hazır mısınız?

vestel-ankastre-set-ocak-afx-601-m-firin-NzM3N.jpg

2016 VESTEL ANKASTRE ÜRÜN SEÇENEKLERİ RESİM GALERİSİ
 
Geri
Üst