2017 sezonunda en hoş mutfak tasarımlarından öneriler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
2017 sezonunda en hoş mutfak tasarımlarından öneriler
Mutfak dekorasyonları evimizde değişimi en çok tercih edilen dekor değişimleri arasındadır. Mutfak dekorasyonlarınızda 2017 senesinde yenilik arayanlardansanız farklı bir görünüm için markaların hazır mutfak modelleri katalogları arasında kaybolmadan önce resim galerimdeki fikirlerden faydalanmaya bakabilirsiniz.


2017-Beyaz-L-Mutfak-Modelleri.jpg


Beyaz mutfak dekorasyonları pek çok kişinin beğenerek tercih ettikleri dekoratiflikler arasındadır. Beyaz ve siyah mutfak dekorasyonları zıtlıklar ile dekoratif görünümleri yerinde bir şekilde gerçekleştirmek isteyenler için ideal dekorasyonlardandır. Bu iki rengin ahenkli bir ortamda bütünleşmesi ile beyazın saflığı ve ferahlığı yer yer siyah ile kapatılarak yerinde bir kombin yakalanma düşüncesi içine girilmektedir.

Beyaz-Mutfak-Modelleri-2017.jpg
Çok-Şık-Pembe-Mutfak-Modeli.jpg


Renkli mutfak dolapları mutfakları daha enerjik ortam gösterici işlevsellikleri ile modern görünümleri yakalamanızda yardımcı olabilmektedir. İstikbal kalitesi ile mutfağınızda toparlayıcı ve kullanışlı bir ortam hazırlamak isteyenlerdenseniz çiçekli, fuşya, kırmızı, mor, pembe gibi renk alternatiflerinden faydalanarak tasarlanmış hazır mutfak dolabı modellerinde göz atabilirsiniz. İstikbal kalitesini mutfağa davet etmek isteyenler biraz da lüks görünümlü mutfak tasarımları gerçekleştirmek için estetik görünümlü seçimlerden faydalanmayı denemelidirler. Her kulp tasarımında mutfak dolabındaki ve mutfak dekorunda görünümü bütünleyici görevde yer alan tasarım şıklıklarını mutfağınızda görebilme ayrıcalığını kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

maxresdefault.jpg
modern-endustriyel-mutfak-modelleri-2016.jpg


Birçok kişinin hayır diyemediği endüstriyel mutfak tasarımlarından bir örnek olan üst resimdeki model de harika bir mutfak dekor önerisidir. Bu model uygulamasında öne çıkan ve sık kullanılan dekoratif parçalar arasında yer alan paslı metal aksamlar, rustik ahşap parçalar, deri detaylar, tuğla duvarlar, eskitme tarz parçalar ile mutfağınızda aradığınız dekoratifliği kolay bir şekilde yakalama fırsatı bulabilirsiniz.

mutfaklarda-country-stili-dekorasyonlar.png


Geleneksel mutfak modelini modernlik ile bütünleştirip uygulamaya geçirdiğimiz önerilerden olabilecek country tarz mutfak modelleri iç açıcı görünüm yakalamak isteyenlerin tercihleri olabilecek modellerdendir. Konfor ve şıklığı bir arada tutabilecek ayrıntılar arasında yer alan country uygulamalar hayat geçirme fikrinizde üstteki gibi ferah bir görünüm gerçekleştirmeye var mısınız?
 
Geri
Üst