2103 Yılbaşı Sepetleri Güllüoğlu'nda !

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2103 Yılbaşı Sepetleri Güllüoğlu'nda !
Bu konu; 2013 güllüoğlu yılbaşı sepeti hakkında bilgiler vermnektedir.



Sevgili melekler, yılbaşı gecesi ağızları tatlandıracak ve tüm yıl boyunca sevdiklerinizle birlikte tatlı anları paylaşmanızı sağlayacak olan Güllüoğlu, yılbaşı gecesine özel yılbaşı sepetleriyle sizleri mağazalarına bekliyor. Katıldığınız davet sofralarına enfes bir nokta koymak için en ideal seçimlerden biri olan Güllüoğlu ürünleri Faruk Güllüoğlu kalitesiyle sofralarınıza geliyor.


faruk_gulluoglu_yilbasi_2103_sepeti-20c.jpg



Yılbaşına özel büyük bir özenle hazırlanan, hem göze hem de damağa hitap edecek birçok hediye seçeneği sunan Faruk Güllüoğlu, sevdiklerine lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden özel “Yılbaşı sepetleri” hazırladı. İnce bir damak zevkine sahip olanların yılbaşında en çok sevinecekleri hediye şık bir Faruk Güllüoğlu sepeti olacak.

Yılbaşı alışverişi için Faruk Güllüoğlu mağazalarına uğrayacak müşterileri hem şık sepetler hem de birçok tatlı süprizi bekliyor. Birbirinden lezzetli çok farklı ürün çeşidiyle müşterilerini mutlu eden Faruk Güllüoğlu, yılbaşına özel en seçkin ürünlerini
bir sepette birleştirdi. Eşsiz lezzetleriyle yılbaşı akşamınızın eğlencesine renk katacak üç farklı boy olarak hazırlanan
yılbaşı sepetlerinin içerisinde Faruk Güllüoğlu’nun vazgeçilmez lezzetlerinden çikolatadan okuma, antep fıstığından badem ezmesine , drajeden saray helvasına kuruyemiş çeşitlerinden çikolata kaplı milona kadar birçok ürün yer alıyor.

İster hediye edin ister kendi akşamınızı tatlandırın, Faruk Güllüoğlu yılbaşı sepetleri birbirinden doyumsuz ürünleriyle sizi tatlı bir keyfe davet ediyor.
Faruk Güllüoğlu Yılbaşı Sepetleri

Küçük: 105 TL
Orta boy: 155 TL
Büyük boy: 225 TL
 
Geri
Üst