gebe
  1. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    13.023
    Beğenilen Mesajlar:
    108
    Ödül Puanları:
    0

    6. Sınıf İngilizce SBS Soruları (To Be & Have/Has Got)

    Konu, 'SBS İngilizce' kısmında Bilge Gökçen tarafından paylaşıldı.

    ingilizce sbs soruları 6sınıf ingilizce sbs soruları 6 sınıf 6sınıf testleri 6 sınıf testleri am, is are / Have Got - Has Got
    1. My father's name _______ Ahmet.
    a) are
    b) am
    c) is
    d) I

    2. Selin _______ got a pencil
    a) has
    b) are
    c) have
    d) is

    3. This ______ my book.
    a) are
    b) is
    c) have
    d) has

    4. We _______ students.
    a) are
    b) is
    c) have
    d) they

    5. It is ________ elephant.
    a) are
    b) I
    c) a
    d) an

    6. There _______ three children.
    a) is
    b) have
    c) are
    d) has

    7. _______ you got a pencil?
    a) Has
    b) Have
    c) Is
    d) Are

    8. What colour _______ it?
    a) are
    b) they
    c) is
    d) have

    9. I ________ got seven books.
    a) has
    b) have
    c) are
    d) am

    10. What _______ your mother's name?
    a) is
    b) am
    c) are
    d) they




    Cevaplar:

    1. C 2. A 3. B 4. A 5. D 6. C 7. B 8. C 9. B 10. A


     
6. Sınıf İngilizce SBS Soruları (To Be & Have/Has Got) konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Have Got / Has Got

    Have Got / Has Got

    have got cümleler have got has cümleleri cümleleri has cümleler ile ilgili HAVE GOT / HAS GOT Varlıların sahip oldukları hakkında konuşurken kullanılır. Vardır anlamındadır ve sahiplik bildirir. Yani have “sahip olmak” demektir. I, you, we, they’den sonra HAVE, he, she, it’den sonra HAS kullanılır. Daha çok günlük konuşmalarda ve resmi olmayan yazışmalarda yaygındır. Örnek: I have got a...
  2. "Must" ve "Have To" - Alıştırmalar

    "Must" ve "Have To" - Alıştırmalar

    have to has to alıştırmalar must have alıştırmalar must alıştırmaları alıştırma alıştırma Fill the spaces in the following sentences by inserting must or the present, future, or past form of have to. 1 She . . . leave home at eight every morning at present. 2 Notice in a picture gallery: Cameras, sticks and umbrellas . . . be left at the desk. 3 He sees very badly; he . . . wear...
  3. 6. Sınıf İngilizce Müfredatı

    6. Sınıf İngilizce Müfredatı

    6 sınıf ingilizce müfredatı how often soruları ve cevapları 6sınıf ingilizce traffic rules 6 sınıf traffic rules SYLLABUS FOR THE 6TH GRADE General Introduction For the 6th grade, students have 4 hours of compulsory and 2 hours of elective English language courses per week. The syllabus is designed accordingly. Each unit has two sections: Part A and Part B. Part A is designed for those who...
  4. SBS İlköğretim 6. Sınıf Konuları

    SBS İlköğretim 6. Sınıf Konuları

    6 ıncı sınıf çokgenler testi 6 ıncı sınıf test çöz ilköğretim 6sınıf konuları 6sınıf konuları SBS 6. Sınıf Matematik Konuları Doğal Sayılar Kümeler Tam Sayılar Çarpanlar ve Katlar Cebirsel İfadeler Eşitlik ve Denklem Kesirler Ondalık Kesirler Oran ve Orantı Olasılık Yüzdeler Geometrik Kavramlar İstatistik ve Grafikler Açılar ve Üçgende Açılar Üçgenlerde Uzunluk ve Alan Ölçüler...
  5. 6.cı ve 7.ci sınıf SBS sonuçları 2010

    6.cı ve 7.ci sınıf SBS sonuçları 2010

    7 ci sınıf sbs sonuçları 7ci sınıf sbs sonuçları 6 cı 2010 6cı 6cı 6.cı ve 7.ci sınıfların sbs sonuçları açıklandı.Tüm öğrencilerin iyi sonuç almaları dileklerimizle SONUÇLARI BURAYA TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Sayfayı Paylaş