gebe
  1. *GüMüŞ*

    *GüMüŞ* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.733
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0

    Andaloz Çorbası

    Konu, 'Çorbalar' kısmında *GüMüŞ* tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler 2 çorba kaşığı haşlanmış pirinç 1 çorba kaşığı margarin
    2 çorba kaşığı un
    1 çorba kaşığı salça
    1 tutam maydanoz
    tuz
    karabiber

    Tencereye margarini koyup eritin. Unu ilave ederek bir süre kavurun, salçayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. 5 bardak su katıp kaynatın. Kaynayan suyun içine haşlanmış pirinci, tuzu, karabiberi ve kıyılmış maydanozu ilave ederek karıştırın.


    AFIYET OLSUN!


     
  2. Ayışık

    Ayışık Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    15 Eylül 2008
    Mesajlar:
    2.424
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    adana
    Cevap: Andaloz Çorbası
    emeğine sağlık
     
Andaloz Çorbası konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Andaloz çorbası nasıl yapılır

    Andaloz çorbası nasıl yapılır

    Andaloz çorbası Mutfak : Türk MALZEMELER 2 çorba kaşığı haşlanmış pirinç 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı salça 1 tutam maydanoz tuz karabiber HAZIRLANIŞI Tencereye margarini koyup eritin. Unu ilave ederek bir süre kavurun, salçayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. 5 bardak su katıp kaynatın. Kaynayan suyun içine...
  2. Andaloz çorbası tarifi

    Andaloz çorbası tarifi

    Andaloz çorbası MALZEMELER 2 çorba kaşığı haşlanmış pirinç 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı salça 1 tutam maydanoz tuz karabiber HAZIRLANIŞI Tencereye margarini koyup eritin. Unu ilave ederek bir süre kavurun, salçayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. 5 bardak su katıp kaynatın. Kaynayan suyun içine haşlanmış pirinci, tuzu, karabiberi ve kıyılmış maydanozu ilave...
  3. Düğün Çorbası

    Düğün Çorbası

    Malzemeler : Yarım kilo gerdan kuzu eti 1.5 litre su Yarım su bardağı un Yarım su bardağı su Yarım limon suyu 100 gr margarin Tuz, kırmızıbiber Hazırlanışı: Kuzu etini 1.5 litre suda biraz tuz ilave ederek haşlayın. Su kaynarken üzerinde oluşan köpüğü delikli kepçe ile alıp atın. Daha sonra bu etleri haşladığınız sudan çıkartıp parçalayın. Eti haşladığınız suyu bir süzgeç...
  4. şikemperver çorbası

    şikemperver çorbası

    Malzemeler -8 su bardağı et suyu (veya tavuk suyu) -2 çorba kaşığı margarin -1 küçük boy soğan (küçük kıyılmış) -1 havuç (tavla zarı büyüklüğünde doğranmış) -2 adet patates (tavla zarı büyüklüğünde davranmış) -1 kabak (küçük doğranmış) veya 1/4 küçük boy lahana (bir taşım haşlanmış ve küçük doğranmış) -75 gr (6 çorba kaşığı) kesme küçük makarna, -3 orta boy domates (küçük doğranmış)...
  5. Havuç Çorbası

    Havuç Çorbası

    Havuç ÇorbasıMalzemeler; 2 adet havuç (rendelenmiş) 2 yemek kaşığı un 1 su bardağı süt 4 su bardağı su Tuz, karabiber Zeytinyağı, maydanoz Yapılışı; Tencerenize zeytinyağını ve rendelenmiş havucu koyarak soteleyin. Üzerine unu ekleyerek kavurun. Tencereye önce sütü sonra suyu ekleyin. Tuz ve karabiberi koyun kaynatın. Piştikten sonra maydanoz ile süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun…...

Sayfayı Paylaş