Atami Restaurant'da yenen yemekler

Konu, 'Otel Yemek Menüleri' kısmında Misafir tarafından paylaşıldı.

  1. Misafir

    Misafir Forum Okuru

    balıkla yenen mezeler balık yanında yenen mezeler balığın yanında restaurant yemek menüsü balıktan sonra tatlılar [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]PLAJ MENÜSÜ[/FONT]
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Saat 10:00-18:30 arasi sahilde servis edilir.[/FONT]​

    Kaşarlı Tost 6 YTL.
    Karışık Tost 7 YTL.
    Hamburger 11 YTL.
    120 gr., patates kızartması ve salata ile

    Cheeseburger 12 YTL.
    120 gr., patates kızartması ve salata ile
    Sosis Dolması 14 YTL.
    Peynirle doldurulmus iri sosisler, kizarmis patates ile
    Sosis Cips 10 YTL.
    Patates Kızartması 6 YTL.
    Tavuklu Sandviç 12 YTL.
    Mayonez sosu, salata ve kızarmış patates ile
    Ton Balıklı Sandviç 12 YTL.
    Mayonez sosu, salata ve kızarmış patates ile
    Kaşarlı ve Jambonlu Sandviç 10 YTL
    Karışık Meyve Tabağı 9 YTL
    Meyve Tabağı 8 YTL
    Karpuz ve kavun
    Karpuz & Beyaz Peynir Tabağı 8 YTL
    Günün Keki 7 YTL.
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SALATALAR [/FONT]​
    Bahçevan Salatası 11 YTL.
    Taze yeşil salata ve peynir küpleri ile
    Ege Salatası 11 YTL.
    Domates, yeşil biber, salatalık, beyaz peynir ve köy zeytinyağı ile
    Ton Balığı Salatası 12 YTL.
    Ton balığı, yeşil salata, haşlanmış yumurta, mısır ve hardal sosu ile
    Izgara Tavuklu Yeşil Salata 13 YTL.

    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]PIZZA[/FONT]​
    Margarita 12 YTL.
    Peynir, domates sosu ve kekik ile.
    Vejetaryen Pizza 13 YTL.
    Ispanak, mantar, domates, soğan ve peynir ile
    King Pizza 14 YTL.
    Mantar, jambon,salam, yeşil biber ve domates ile
    Queen Pizza 14 YTL.
    Mantar, jambon, sosis,zeytin ve kekik ile
    Türk Pizzası 15 YTL.
    Sucuk, pastırma, yumurta, yeşil biber, soğan ve domates ile
    Bodrum Pizza 15 YTL.
    Karides, ton balığı, kalamar, kapari, mısır ve kekik ile
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]RESTAURANT MENÜSÜ[/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Restaurantimiz aksam saat 19:00 ve 22:30 arasinda hizmet vermektedir.[/FONT]
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ALA CARTE MENU[/FONT]​
    SOĞUK BAŞLANGIÇLAR


    Tekli Meze Tabağı 7 YTL.
    Söğüş, Beyaz Peynir 10 YTL.
    Peynir Tabağı 20 YTL.
    Yerli ve yabancı peynir çeşitleri seçkisi
    Ahtapot Salatası 14 YTL
    Füme Somon Tabağı 20 YTL.
    Füme somon tabaği, yeşillikler ve kapari ile

    SICAK BAŞLANGIÇLAR
    Karamalize Soğan Çorbası 6 YTL.
    Börek Tabağı 9 YTL.
    Çin usulü sebzeli börek, paçanga böreği ve sigara böreği seçkisi
    Vejetaryen Börek Tabağı 9 YTL.
    Çin usulü sebzeli börek, patatesli börek ve sigara böreği seçkisi​
    Kalamar (Izgara veya Tava) 13 YTL.
    Kalamar halkaları, isteğe göre ızgara veya tava
    Karides ve Sebzeli Mezgit Köftesi 15 YTL.
    Güveçte Fırınlanmış Peynirli Mantar Dolması 6,5YTL.
    Tereyağında Jumbo Karides 20 YTL.
    Peynirli Patlıcanlı Pane 8 YTL
    Ev Yapımı Patates Kroket 6.5 YTL
    Ege Patlıcan 8 YTL
    Közlenmiş bostan patlıcan, rende beyaz peynir ve hafif sarımsaklı zeytinyağı ile
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SALATALAR

    Çoban Salatası 12 YTL.
    [/FONT]​
    Yeşil Salata 12 YTL.
    Mevsim yeşillikleri
    Hellim Peynirli Akdeniz Salatası 14 YTL.
    Mevsim yeşillikleri, üzerinde ızgara hellim peyniri ile
    Izgara Tavuk Salatası 16 YTL.
    Zencefilli Asya stili sos, portakal dilimleri ve kruton
    Deniz Mahsülleri Salatası 15 YTL.
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

    [​IMG]
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ANA YEMEKLER[/FONT]​
    Tavuk Makhini 16 YTL.
    Kuzey Hint usulü marine edilmiş ve soslanmış tavuk butu
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][​IMG][/FONT]

    Kajun Tavuk 16 YTL.
    Kajun baharat karışımında marine edilip soslanmış ızgara tavuk göğsü
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][​IMG][/FONT]

    Izgara Levrek veya Çipura 20 YTL.
    Kremalı Safran Soslu Levrek Fileto 20 YTL.
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][​IMG][/FONT]

    Mezgit Tava 19 YTL.
    Limon, kapari ve dereotu soslu
    Dil Tava 20 YTL.
    Buharda Pişirilmiş Dil Balığı 22 YTL.
    Domates, kapari, mantar ve beyaz şarap sosu ile servis edilir.

    Barbun Tava 30 YTL.
    Somon Fileto 20 YTL.
    Mayonez ve kaparili krema sosu ile
    Bonfile 23 YTL.
    Biberli, mantarlı veya kırmızı şarap sosu ile
    Mercan Buğulama
    Defne, kekik ve maydonoz ile doldurularak buharda pişirilir
    Izgara Köfte 16 YTL.
    Salata ve pilav ile

    Izgara SebzeTabağı 12 YTL.
    Biberiye ile ızgara edilip yanında yoğurt ile servis edilir
    Sebzeli Kabak ve Patates Dolması 14 YTL.
    Beşamel sos ve kaşar peynir ile fırınlanarak servis edilir.
    Biberiyeli Kuzu Şiş 20 YTL.
    Tavuk Şnitzel 16 YTL.
    Karidesli, Mantarlı, Yumurta ve Mevsim Sebzeli Pilav 14 YTL.
    Tortellini 15 YTL.
    Pesto ile tatlandırılmış Alfredo sos ile
    Spagetti ve Penne
    Napolitan 14 YTL.
    Patlıcan Sosu 14 YTL
    Bolonez 15 YTL.
    Deniz Mahsüllü 15 YTL.
    [​IMG]
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
    [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]TATLILAR [/FONT]
    Krem Karamel 7,5 YTL.
    Tiramisu 8 YTL.
    Dondurmalı Sıcak Elma Tartı 8 YTL.
    Vanilyalı dondurma ile servis edilir
    Dondurma 7 YTL.
    Üç sos seçenekli; Karamel / Çikolata / Böğürtlen
    Soğuk Çikolata Dilimi (Üzüm ve Hindistan Cevizli) 8 YTL.
    Vanilyalı dondurma ile servis edilir
    **Tatlı yanına ekstra top sade vanilyalı dondurma 2 YTL
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]JAPON MENÜSÜ [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]***Japon menüsü sadece ögle saatlerinde servis edilmektedir. Sushi için lütfen önceden siparisinizi veriniz.
    [/FONT]​
    [​IMG]
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sushi Tabagi 25 YTL.
    Norimaki 3 parça, Osaka Sushi, somon ve çipura ile, 5 parça
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]MESRUBATLAR[/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Su küçük 1,5 YTL.
    Su,1 lt. 2,5 YTL.
    Soda 3 YTL.
    Meyva suyu &Soda 6 YTL.
    Çay 4 YTL.
    Bitki çayı 4 YTL.
    Nescafe 4 YTL.
    Türk Kahvesi 4 YTL.
    Kola 5 YTL.
    Fanta, Sprite 5 YTL.
    Meyva suları: 4 YTL.
    Taze Portakal Suyu 7 YTL.
    Ice Tea 5 YTL.
    Ayran 5 YTL.
    Taze Limonata 6 YTL.
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
    [/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SARAPLAR[/FONT]​
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SARAP LISTESI[/FONT]​
    Çankaya kadeh, 18,75 cl. 13 YTL.
    Angora Beyaz / Sek 32 YTL.
    Üzüm:Sultaniye Renk: Açık sarı Koku: Litchi, kavun, ananas Tat: Taze, meyveli, yapılı, yuvarlak, kalıcı
    Çankaya / Sek 37 YTL.
    üzüm: Emir, Narince, Semillion Bölge: Trakya-Tekirdag,Iç Anadolu-Nevsehir,Tokat Renk: Çok açik sari ve yesil. Koku: Güçlü kokular,taze meyve, elma, armut, narenciye ve çiçek kokulari Tat: Zarif ve hafif, yapili,çok taze, meyveli. Saraphane: Kavaklidere
    *Türkiye’nin en popüler sofra sarabidir.
    Antik Beyaz / Sek 38 YTL.
    Üzüm: Semillion, Emir, Narince Bölge: Trakya, Kapadokya,Tokat (Ic Anadolu) Karakter: Damakta kalici, güclü, diri, yumusak içimli, zarif, gövdeli. Mese ficilarda 8 ay bekletilmistir.Beyaz kavun, armut ve füme aromalarini cagristirir. Saraphane: Doluca
    Ödüller: Gümüs Madalya, Selection Mondiale, Kanada 1998; Gümüs Madalya Challange International du Vin,1998
    Ancyra Muscat 2005 45 YTL.
    Üzüm: Bornova misketi Bölge: Ege Renk: Parlak limon sarısı Karakter: Zarif, canlı, yuvarlak ve dengeli; Bergamut, Yasemin. Saraphane: Kavaklıdere
    Ödüller: Muscat du Monde 2005, Altın Madalya; Les Citadelles Du Vin 2006, Bronz Madalya
    Selection White / Sek 60 YTL.
    Üzüm: Narince, Semillion Bölge: Trakya, Tokat (Ic Anadolu) Renk: Sari ve yesil Koku: Kuvvetli koku, narenciye, ayva, hanimeli, akasya Tat: Kuvvetli,yapili, zengin, kalici, hindistan cevizi, taze ayva tatlari Saraphane: Kavaklidere
    Ödüller: Selection Beyaz 2000 ”Vinitaly 38 (Italy) Diploma di Gran Menzione 2004
    “Sarafin” Sauvignon Blanc 65 YTL.
    Üzüm: Sauvignon Blanc Bölge: Saroz Yöresi Renk: Sari Karakter: Canlı, diri, canlı, serinletici bir meyvemsilik; yeşil elma, yeşil erik, taze otları çağrıştıran aromalar Saraphane: Doluca
    Ödüller:Vinalies Internationales 2006 - Gümüş Madalya (Fransa), Vinalies Internationales 2000 - Gümüş Madalya (Fransa)

    “Sarafin” Chardonnay 70 YTL.
    Üzüm: Chardonnay Bölge: Saroz Yöresi Karakter: Kadifemsi akıcılığa sahip, akıcı, dolgun, güçlü, ,12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarında eskitilmiştir. Saraphane: Doluca
    Ödüller: Vinalies Internationales 2007-Gümüş Madalya (Fransa), Chardonnay du Monde(2006) - Bronz Madalya (Fransa), Vinalies Internationales 2005- Gümüş Madalya (Fransa), Vinalies Internationales 2004 - Gümüş Madalya (Fransa), Chardonnay du Monde 2004 - Gümüş Madalya (Fransa), Chardonnay du Monde 2003 - Gümüş Madalya (Fransa)

    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kırmızı Şaraplar[/FONT]
    Angora Kadeh, 18 cl. 13 YTL.
    Angora Kırmızı / Sek 35 YTL.
    Üzüm: Cinsault, Cabernet Sauvignon, Gamay Bölge: Trakya Renk: Canli kirmizi Koku:Çok meyveli,hafif baharatli Tat: Yuvarlak, gövdeli,kalici, taze Saraphane: Kavaklidere
    *Türkiye’nin en popüler sofra saraplarindandir
    Antik Kırmızı / Sek 38 YTL.
    Üzüm:Bogazkere, Cinsault, Gamay Bölge:Trakya, Güneydogu Anadolu, Diyarbakir Karakter:Gövdeli, meyveli, dengeli, zengin bukeli,uzun. Mese fiçilarda 8 ay bekletilir. Saraphane: Doluca
    Ödüller: Bronz madalya, Challange International du Vin,France 2004
    Yakut/ Sek 40 YTL.
    Üzüm:Öküzgözü, Boğazkere, Carignan, Alicante Karakter:Güçlü tanenli, yuvarlak, meyveli ve baharatlı; olgun vişne, mürdüm eriği Saraphane: Kavaklıdere•Ödüller: 2005 International Wine and Spirit Competition Bronz Madalya; Vinalies Internationales Fransa Gümüş Madalya 2006
    “DLC” Öküzgözü 50 YTL.
    Üzüm: Öküzgözü Bölge: Iç Anadolu,Elazig Karakter: Canli, meyveli, kolay içimli, yuvarlak, dengeli, dolgun.Visne, yaban mersini,pekmez ve karamel aromali. Mese fiçilarda 4 ay bekletilmistir. Saraphane: Doluca
    “DLC” Cabernet Sauvignon & Merlot 54 YTL.
    **2004 yilinda Türkiye’nin en iyi 3. sarabi seçilmistir.
    Üzüm: Cabernet Sauvignon, Merlot Bölge:Trakya Karakter: meyveli, dengeli, tanenli, gövdeli, yumusak, rahat içimli; vanilya,karabiber,ahududu, dag çilegi ve badem aromalari.Mese ficilarda 6 ay dinlendirilmistir.
    Saraphane:Doluca
    Selection Kirmizi 75 YTL.
    Üzüm: Öküzgözü,Bogazkere Bölge: Ic Anadolu ( Elazig) ve Güneydogu Anadolu ( Diyarbakir) Renk: Koyu kirmizi, bordo Koku: Güçlü, kirmizi meyveli, baharatli, kirmizi frenk üzümü Tat: Genç buruk, yapili, yogun,canli kirmizi, meyve tatlari Saraphane: Kavaklidere
    Ödüller: Selection K 1999 China Wine and Spirit Competition ( China ) - Altin madalya2003
    “Sarafin” Cabernet Sauvignon 75 YTL.
    Üzüm: Cabernet Sauvignon Bölge: Saroz Bölgesi Karakter: Tanenli yapı, vanilyamsı bukeler, güçlü, gövdeli, eskitilmeye elverişli; 14 ay Fransız meie fıçıda bekletilmiştir. Saraphane: Doluca
    Ödüller: Challenge International du Vin 2006 - Bronz Madalya (Fransa)
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
    [/FONT]
    [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ALKOLLÜ IÇECEKLER[/FONT]​
    Biralar
    Efes 50 cl. 7 YTL.
    Efes 33 cl. 6 YTL.
    Miller 33 cl. 9 YTL.

    Rakı
    Yeni Rakı 5 cl. 7,5 YTL.
    Yeni Rakı 20 cl. 28 YTL
    Yeni Rakı 35 cl. 40 YTL.
    Yeni Rakı 70 cl. 65 YTL.​
    Tekirdağ 5 cl. 8 YTL.
    Tekirdağ 20 cl. 30 YTL.
    Tekirdağ 35 cl. 42 YTL.
    Tekirdağ 70 cl. 70 YTL.​
    Efe Yaş Üzüm 5cl. 8 YTL.
    Efe Yaş Üzüm 20 cl. 32 YTL.
    Efe Yaş Üzüm 35 cl. 40 YTL.
    Efe Yaş Üzüm 70 cl. 75 YTL.​
    Votka
    Yerli 8 YTL.
    Absolut 15 YTL​
    Rom
    Bacardi 14 YTL.​
    Vermut
    Martini 14 YTL.
    Bianco,Rosso or Bitter ​
    Likör
    Cointreau, Kahlua 14 YTL.
    Whiskey 17 YTL.

    Cin

    Gordon’s 14 YTL.​
    Tekila
    Pueblo 10 YTL.​


     
  2. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.032
    Beğenilen Mesajlar:
    2.171
    Ödül Puanları:
    113
    Cevap: Atami Restaurant'da yenen yemekler
    iştahım kabardı:Dpaylaşımın için teşekkürler canım
     
  3. TÜLSÜ35

    TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ocak 2008
    Mesajlar:
    724
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    bulundugum yer BURSA memleketim İZMİRRRR
    Cevap: Atami Restaurant'da yenen yemekler
    valla şimdi orada olmak vardı ya neyseeee emegine saglık canım
     
  4. nisan

    nisan Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    5.711
    Beğenilen Mesajlar:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    isvicre
    Cevap: Atami Restaurant'da yenen yemekler
    gece gece aciktim yani,emegine saglik canom,paylasimlar icin cok sagoll
     
  5. tuqqce

    tuqqce Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    19 Mart 2008
    Mesajlar:
    6.386
    Beğenilen Mesajlar:
    394
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Wuppertal-Germany
    Çok güzel gözüküyolar canım istedi valla:D:D
     
Atami Restaurant'da yenen yemekler konusuna benzer içeriklerimiz
  1. kabızlığı yenen müthiş karışım

    kabızlığın çareleri kabızlığa çare kabizliga care kabızlık çaresi kabızlığın çaresi Posalı yiyeceklerle kabızlığa veda edin! Didem SEYMEN Stres ve yanlış beslenme pek çok metropol insanında kabızlığa yol açıyor. Posalı yiyecekler yerine karbonhidratlı gıdalarla beslenen ve su içmeyen birçok kişi, hayatlarının belli bir döneminde kabızlıkla ilgili savaş veriyor. Anadolu Sağlık Merkezi'nden...
  2. Atami Otel Bodrum

    Özel Belgeli Atami Otel Resimleri Otel Bilgileri: Atami Otel deniz kıyısında, özel plaj, Bodrum hava alanına 42 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 10 delux oda, 22 standart odası toplamda 32 oda, 64 yatak kapasitesi ve deniz manzarası vardır. Otel Atami oda detayları direk telefon, balkon, minibar, kasa, uydu tv, split klima, duş, küvet ve banyo, wc, saç kurutma makinası...
  3. Hamilelikte yenen elma astımdan koruyor

    Hamilelik sırasında annenin yediği elmanın, bebeği astımdan koruyabileceği bildirildi. Hollandalı ve İskoç bilim adamlarının yaptığı araştırma çerçevesinde, yaklaşık 2 bin hamile kadının beslenme biçimleri izlendi ve 1253 bebeğin akciğer işlevleri kontrol edildi. Utrecht Üniversitesi'nden S. M. Willers'ın yazarlığını yaptığı araştırmada, 5 yaşlarına geldiklerinde 145 çocuğun astıma...
  4. Kanseri yenen dostluk

    Solgun yüzü her geçen gün biraz daha soluyor, sanki hayat omuzlarına her geçen gün biraz daha yükleniyordu.Yaşamdan bıkmıştı, gözleri yılgın bakıyordu. Işıl ışıl olması gereken o gözler sönük ve bitikti sanki... Umut her gün ölümü biraz daha yaklaşmış olarak, daha 21 de ölümü ensesinde hissediyordu. Umut ölüyordu... Aldığı o kemoterapi denen illet onu daha ölmeden öldürüyordu.....
  5. Türkiye'de Kanseri Yenen Ünlüler!

    kanseri yenen ünlüler, kanserli ünlüler, kanserli türk ünlüler Sevgili melekler, yüzyılın en korkulan ve erken teşhiste bir o kadar başarı sağlanan hastalığı kanser, pek çok ünlüyü de kıskacı altına aldı. Yüksek derecede moral ve sevgiyle kanser hastalığının yenilebileceğini ifade eden ünlülerimiz arasında kimler yokki. Özkan Uğur'dan Kayahan'a, Nilüfer'den Vahide Perçim'e, Yılmaz Morgül'den...

Sayfayı Paylaş