böğürtlenli pasta
böğürtlenli pasta
Malzemeler :
Pandispanyayı böğürtlen şuruplu ve likörlü süt ile ıslatın. Pandispanyaların arasına böğürtlen püreli krem peyniri yayın. Pastayı bu şekilde 3 saat buzdolabında bekletin. Kreması donmuş pastanın üzerine kalan böğürtlenleri sıralayın. Üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
Malzemeler :
- 3 Yaprak Jelatin
- ½ Limon Suyu
- 600 gr Böğürtlen
- 100 gr Labne Peynir
- 5 Çorba Kaşığı Toz Şeker
- 1 Su Bardağı Süt
- 1 Çorba Kaşığı Böğürtlen Likörü
- 2 Çorba Kaşığı Böğürtlen Şurubu
- İkiye Bölünmüş Hazır Pandispanya
Pandispanyayı böğürtlen şuruplu ve likörlü süt ile ıslatın. Pandispanyaların arasına böğürtlen püreli krem peyniri yayın. Pastayı bu şekilde 3 saat buzdolabında bekletin. Kreması donmuş pastanın üzerine kalan böğürtlenleri sıralayın. Üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.