gebe
  1. esena

    esena Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ocak 2008
    Mesajlar:
    4.074
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    TRABZON

    bücür pastaa

    Konu, 'Hamur İşleri' kısmında esena tarafından paylaşıldı.

    BÜCÜR PASTA

    Malzemeler:

    Kek:

    1 poşet Dr.Oetker Şoko Kek Karışımı

    4 yumurta

    1 çay bardağı süt

    175 g margarin

    Ara dolgu:

    marmelat

    Üstü için:

    90 g beyaz çikolata

    45 g sütlü çikolata



    Hazırlanışı:

    Kek: Şoko kek karışımını yumurta, süt ve margarin ile 3-4 dakika çırpın. 25x30 cm ölçülerindeki yağlanmış fırın tepsisine dökün ve pişirin.



    Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)

    Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)

    Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika





    Ara dolgu: Soğuyan keki kareler şeklinde dilimleyin. Bu dilimleri enlemesine ikiye kesip vişne marmelatı sürün ve tekrar kapatın.



    Üstü için: Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve karelerin üzerini kaplıyacak şekilde sürün. Aynı şekilde sütlü çikolatayı da eritin ve beyaz çikolatanın üzerine ince çizgiler halinde dökün. Buzdolabında çikolatalar donuncaya kadar bekletin ve servis yapın

     
bücür pastaa konusuna benzer diğer içeriklerimiz

Sayfayı Paylaş