gebe
  1. *GüMüŞ*

    *GüMüŞ* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.734
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0

    buda benim memleketim ADANA...

    Konu, 'Çöplük' kısmında *GüMüŞ* tarafından paylaşıldı.

    Merhabalar degerli misafirimiz, sitemizde toplu bir temizlik yapmak zorunda kaldik. Su anda gormek istediginiz konuyu maalesef sizlere sunamiyoruz. ilgili sayfamizin google siralamalarindan dusmesi icin gerekli algoritmik degerleri sitemize verdik.
    Verdigimiz rahatsizlik icin sizlerden ozur dileriz. Dilerseniz yukaridan sitemizin logosuna tiklayarak anasayfamiza gidebilir, Ya da ust sag alanda bulunan Ara.. butonuna aramak istediginiz kelimeyi, kelime obegini yazarak, ilgili iceriklerimize
    ulasabilirsiniz.

    Saygilarimizla.

    Melekler Mekani Yonetimi
     
buda benim memleketim ADANA... konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. buda benim memleketim Gümüşhane :))

    buda benim memleketim Gümüşhane :))

    Doğu Karadeniz Bölgesinde yer alan İlimiz doğusunda Bayburt, batısında Giresun, kuzeyinde Trabzon ve güneyinde Erzincan ile komşudur.Gümüşhane 38° 45' - 40° 12' doğu boylamları ile 39' 45' - 40' 50' kuzey enlemleri arasında olup,Yüzölçümü 6.575 kilometrekare , deniz seviyesinden yüksekliği ortalama 1210 metredir. Yeryüzü şekilleri bakımından Köse, Kelkit ve Şiran ilçelerinin yer aldığı güney...
  2. Edip Akbayram - Bu Memleket Bizim

    Edip Akbayram - Bu Memleket Bizim

    Dört nala gelip uzak asyadan Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak Bu cehennem, bu cennete bizim Kapansın el kapıları bir daha açılmasın Yok edin insanın insana kulluğunu Bu davet bizim Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine Bu hasret bizim ... Bize türkülerimizi...
  3. işte buda benim memleketimin yemegi (gaziantep)

    işte buda benim memleketimin yemegi (gaziantep)

    DOĞRAMA MALZEME; 250 gr. kuzu kuşbaşı et 50 gr. patlıcan ½ çay bardağı yağ 1 yemek kaşığı domates salçası 1 adet kuru soğan 200 gr. nohut 2 adet domates 3 adet sivri yeşil biber 1 adet limon,Kuru nane 3-5 diş sarımsak,4 bardak su TARİFİ: Tencerede yarım çay bardağı yağda kuşbaşı etler kavrulur.Kavrulan etin üzerine diş diş doğranmış soğan ilave edilip soğanlar ölünceye kadar kavurma işlemine...
  4. Benim güzel memleketim

    Benim güzel memleketim

    nevşehirin tarihi.Benim güzel memeleketim çok özledim tam 13 yıl oldu gitmeyeli görmeyeli hasretimi böyle gidermeye çalışıyorum fotoğraflardan ve yayınlanan videolardan çocukluğumun bir kısmı orda geçti su taşıdığımız çeşmeleri sıcak ekmek yediğimiz fırınları buğday tarları üzüm bağları yazları gözlacı renkelriyle güne bakanlarıyla ooooooooofffff ooofffffff çocukluğum geldi birden aklıma ben...

Sayfayı Paylaş