gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.162
    Beğenilen Mesajlar:
    2.213
    Ödül Puanları:
    113

    Burma (Myanmar)

    Konu, 'Çöplük' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Merhabalar degerli misafirimiz, sitemizde toplu bir temizlik yapmak zorunda kaldik. Su anda gormek istediginiz konuyu maalesef sizlere sunamiyoruz. ilgili sayfamizin google siralamalarindan dusmesi icin gerekli algoritmik degerleri sitemize verdik.
    Verdigimiz rahatsizlik icin sizlerden ozur dileriz. Dilerseniz yukaridan sitemizin logosuna tiklayarak anasayfamiza gidebilir, Ya da ust sag alanda bulunan Ara.. butonuna aramak istediginiz kelimeyi, kelime obegini yazarak, ilgili iceriklerimize
    ulasabilirsiniz.

    Saygilarimizla.

    Melekler Mekani Yonetimi
     
Burma (Myanmar) konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Myanmar (Burma)

    Myanmar (Burma)

    Merhabalar degerli misafirimiz, sitemizde toplu bir temizlik yapmak zorunda kaldik. Su anda gormek istediginiz konuyu maalesef sizlere sunamiyoruz. ilgili sayfamizin google siralamalarindan dusmesi icin gerekli algoritmik degerleri sitemize verdik. Verdigimiz rahatsizlik icin sizlerden ozur dileriz. Dilerseniz yukaridan sitemizin logosuna tiklayarak anasayfamiza gidebilir, Ya da ust sag...
  2. Burma Kağıt Para Örnekleri

    Burma Kağıt Para Örnekleri

    kyat oyunları kyat oyunu oyunlari 1942 - 10 Cent 1942 - 1/2 Rupee 1942-44 - 5 Rupees 1942-44 / 10 Rupees 1 Kyat - 1958 50 Kyat - 1958 10 Kyat - 1965 1985 - 75 Kyat
  3. Kıymalı burma börek

    Kıymalı burma börek

    Malzemeler: 5 hazır yufka 125 gr tereyağı 300 gr orta yağlı kıyma 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 2 çorba kaşığı kuşüzümü 1 soğan Tuz, karabiber, toz kırmızıbiber Yufka aralarına sürmek için: 2 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurtanın sarısı 2 çorba kaşığı mısırözü yağı Hazırlanışı: *Kuşüzümlerini yumuşamaları için ılık suda 15 dakika bekletin. Soğanı temizleyip kıyın....
  4. Burma baklava

    Burma baklava

    Malzemesi: 500 gr un 10 gr tuz 2 adet yumurta 1/2 limon suyu 100 gr su 500 gr tereyağ Şurubu için: 500 gr su 750 gr şeker 1/2 limon suyu Şurup ve baklava sıcak olacak şekilde dökülür. Hazırlanışı: Bütün malzeme karıştırılarak sert bir hamur elde edilir. Hamur 30 dakika dinlendirilir. 12 parçaya bölünüp arasına nişasta serpilir ve oklava yardımı ile oldukça ince şekilde açılır. Açma işlemi...

Sayfayı Paylaş