Çığ Gibi Büyüyen Zayıflama Ürünü :Konja

neslihanyare

Üye
Üye
Çığ Gibi Büyüyen Zayıflama Ürünü :Konja
Günümüzde zayıflama haplarından zayıflama kemerine kadar oldukça çok zayıflama http://www.zayiflamakocu.com/ürünü vardır. Bunların bazılarını denemiş bazılarını denememiş olabilirsiniz Biz size bu artık klasikleşen ürünleri anlatmayacağız bizim ele alacağımız konu ise piyasaya damgasını vuran zayıflama tozu konja lean Aşağıda Bu müthiş zayıflama ürünü konja lean hakkında geniş bir bilgi bulabilirsiniz.
[h=3][/h][h=3]Konja yiyeceklerinin tarihi[/h]Doğu Asya’daki kültürler 500 yılı aşkın süredir Konja lifini kullanmaktadır. Çin Konja bitkisinin en çok yetiştiği bölgedir ve yüzyıllardır yiyecek ve geleneksel ilaç olarak kullanılmıştır.
Japonya’da Konjac bitkisinden yapılan yemekler 1500 yılı aşkın süredir tüketilmektedir. İlk zamanlarda da günümüz pişirme tekniklerine benzer teknikler kullanılarak Konjabitkisinin pişirildiğini gösteren araştırma sonuçları vardır.Konja günümüzde de Japonya ve Çin’de geleneksel sağlıklı yiyeceklerden biri olarak yetiştirilmektedir. Konjac bitkisinin vücuttan zehirli maddeleri atmaya yardımcı olduğuna inanılmaktadır.Son zamanlarda Konja yemekleri Japonya’da yeniden popüler hale geldi. Aslında, Konja sağlığa olan faydalarından dolayı çoğu Japon evlerinde vazgeçilmez yemekler arasında yerini aldı. Konjac erişteleri çorbalara ve türlü yemeğine de katılarak pişirilebiliyor. Konjac yemeklerine Japonya’da genel olarak konnyaku denilmektedir.
[h=2]Peki Konjanın Yararları Nelerdir?[/h][h=3]Aşırı hareketli insanlar için Konja ( hiperaktif )[/h]Konja lifi güçlü bir alkali yiyecektir. Daha önce de bahsedildiği gibi doğada bulunan en yüksek ikinci alkali yiyecektir. Aşırı hareketli olan kişiler ve çocuklar için alternatif bir yöntem olarak Konja lifini deneyebilirsiniz. Konja lifini sıvı olarak tüketin.Hazırlanması çok basittir. Bir kaşık Konjac lifini bir bardak suya dökün. Çözünene kadar karıştırın. Her öğünden önce bir bardak için. İşe yaradığını göreceksiniz.
[h=3]
182.jpg
[/h][h=3]Kan şekeri seviyesini kontrol etmenin en iyi yolu nedir?[/h]En iyi çözünebilen lifler arasında yer alanKonja glucomannan lifi hiçbir yan etkisi olmadan kan şekeri seviyesi doğal olarak kontrol edebilen en etkili çözünebilen liftir.
Suda çözünebilen lif kandaki glikoz, insülin ve serum lipid düzeylerini azaltmada çok etkilidir. Viskozitesi ne kadar yüksek olursa etkisi de o kadar artar.
Kan şekeri seviyesini kontrol etmek için aşağıdaki öneriyi deneyin:
Büyük bir bardağa 3 gram Konjac glucomannan koyun ve üzerine soğuk su ekleyin. Akışkan olmadığı için Konjac lifini suyun içine yavaş yavaş ekleyin. Yavaş yavaş karıştırmaya özen gösterin. Konja lifi soğuk su içinde çözündükten sonra her öğünden önce için. Kan şekeri seviyenizi azalttığını göreceksiniz.
Yüksek kolesterol değerleri olan insanlar için Konja Glucomannan lifi Glucomannan lifi diğer çözünebilen liflere benzer şekilde çalışır. Gastrointestinal sistemdeki safra asitlerine bağlanır ve bunların dışkı yoluyla vücuttan atılmasını sağlar. Bu işlem kolesterolün ve kandaki yağ oranının azalmasına yardımcı olur. Çözünebilen çoğu lif gibi glucomannan sindirimi yavaşlatır, karbonhidrat ve yağlarım emilimini azaltır ve kabızlığın ortadan kalkmasına yardımcı olur. Glucomannan kolesterolü dengelemeye yardımcı birçok üründe kullanılır.
[h=3]Konja Shirataki Erişteleri ( Shirataki Noodles ) nedir?[/h]Japonya’ da Shirataki Noodles olarak adlandırılan Shirataki erişteleri Konja bitkisinden yapılır ve kalorisi sıfırdır. Lif bakımından oldukça zengindir. İnce, saydam ve jelatinimsi bir yapısı olan bu yiyecek Konjac bitkisinin kökünden yapılır. Japonca bir terim olan “Shirataki” dilimizde beyaz şelale anlamına gelir. Bu da bu eriştelerin görünümünü ifade eder.
Bu yiyecek biraz sulu yenir ve önceden paketlenmiş olarak satılır. Paketin içi suyla doludur. Glucomannan lifinin tadı yoktur bu yüzden Konja kökü balık gibi kokar. Bu yiyeceğin balık gibi kokmasının sebebi budur. Müşterilerin Konja yiyeceklerini daha çekici bulmaları için bazı firmalar bu balık kokusunu önleyici yöntemler geliştirmektedir.
[h=2]İşte Bu Faydalı Besinin Hazırlanması[/h][h=3]Konja yemeği nasıl yapılır?[/h]Konja yemekleri Konja ununun kireçli suyla karıştırılmasıyla kolayca yapılabilir. Bu karışım kaynatıldığında jel şeklinde bir kıvam oluşur. Konja yemekleri evde yapılabileceği için firmaların çoğu Konja yiyeceklerini aşağıdaki yöntemi kullanarak üretir:Konja kökünü yıkayın, derisini soyun ve küçük parçalara ayırın Konja kökünü kurulayın ve toz haline gelene kadar ezin Büyük bir kaba Konja kökünü ve suyu koyun daha sonra karıştırın Kalsiyum oksit ekleyin Sıvıyı jel kıvamına gelene kadar karıştırın Jele şekil verin ve soğuduğunda afiyetle yiyin
 
Geri
Üst