Çin makarnası

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çin makarnası
çin makarnası nasıl yapılır japon makarnası kore japon makarnasi
Hemen hemen tüm insanlar tarafından sevilen makarnanın buda çin versiyonu arkadaşlarım, hemde sebzeli ve besleyici
cin-makrnas-i2-4835.jpg


Malzemeler:

1 paket çin makarnasi
2 adet tavuk gögüs eti
10 adet çeri domates
8 adet yesil sogan
6 yemek kasigi soya sosu
6 dis sarmisak
1 adet pirasa
1 adet havuç
1 adet yesil biber
1 çay kasigi toz zencefil
3 yemek kasigi zeytinyag
Karabiber
Tuz


Yapilisi:

Kaynayan suya tuz koyun. Makarnayi ilave edip 5 dakika haslayin. Soguk sudan geçirip süzün.
Tavuk gögsünü ve sebzeleri uzun, ince seritler seklinde dograyin.
Tavada 3 yemek kasigi zeytinyagini isitin, sarmisagi ekleyin, bu karisimda tavugu pembelesene kadar kavurun. Tavuklari süzgeçle çikarin, tavadaki yaga sebzeleri atip 3-4 dakika soteleyin. Üstüne tekrar tavuklari koyup beraber kavurun. Soya sosu, toz zencefil, tuz ve bugday nisastasi ilave edin. Makarnayi da hazirladiginiz karisima ilave edip karistirin.
Sicak servis yapin
 
Geri
Üst