Comparative - Superlative Alıştırmalar

Konu, 'İngilizce Genel' kısmında Bilge Gökçen tarafından paylaşıldı.

  1. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye

    comparative superlative alıştırmalar comparative superlative soruları soruları ile ilgili sorular 1) The leaves of my garden plants faded as soon as the weather became ........

    A) colder
    B) the coldest
    C) so cold as
    D) the colder
    E) so much cold as

    2) Of all the seasons in a year, summer is my favourite because it is .............

    A) hotter
    B) so hot
    C) hottest
    D) the hottest
    E) as hot as

    3) The less you eat, ........ , but I'm not sure if it is will be healthy.

    A) the thinnest you'll get
    B) the little fat you get
    C) the thinner you get
    D) as thin as you can get
    E) the more thin you can get

    4) The .......... this city grows, the ......... the problems become.

    A) as big as / worse
    B) big as / worst
    C) bigger / the bad
    D) biggest / as bad
    E) bigger / worse

    5) I'm sure ........ you see of Mary from Boston College, the more you like her.

    A) however much
    B) more than
    C) even the most
    D) the more
    E) much more

    6) Experience is just........ good training for a management.

    A) more important than
    B) the most important
    C) so important as
    D) the more important
    E) as important as

    7) Don't worry, you can play basketball ............... he can.

    A) much successful
    B) more successful
    C) as successful as
    D) the most successful
    E) so successful that

    8) Often the wealthy people of a country will get........ from a new mission than the working people.

    A) much
    B) more
    C) as much as
    D) the more
    E) the most

    9) Surely it is ....... for each business to produce a different product.

    A) more economical
    B) the economical
    C) most economical
    D) the most economical than
    E) such economical as

    10) I think it is much ....... to stay at home tonight than to go out.

    A) good
    B) better
    C) the better
    D) best
    E) the best

    1 A 2 D 3 C 4 E 5 D 6 E 7 C 8 B 9 A 10 B

  2. Misafir Melek

    Misafir Melek Forum Okuru

    bence çok süper çünkü tam yaşıtlara uygun süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  3. güzel sie bence herkez bu siteye uğramalı :D
  4. Kayıtsız Üye

    Kayıtsız Üye Forum Okuru

    çok kötü ve çok uzun biraz daha kısa olabilirdi.
  5. sadık kaban

    sadık kaban Forum Okuru

Comparative - Superlative Alıştırmalar konusuna benzer içeriklerimiz
  1. Superlative

    superlative resimli örnekler örnekler resimli comparative (En üstünlük derecesi) "Superlative" kişiler yada nesneler arasında en üstün olanı ifade etmek için kullanılır. Yani "Comparative" iki nesne yada insan arasında kıyaslama yaparken "Superlative" 3 yada daha fazla nesne yada insan arasındaki en üstün olanı ifade eder. Bunu yaparken yine kısa ve uzun...
  2. Have Fiilinin Bütün Kullanılışları - Alıştırmalar

    HAVE - POSSESSIVE In British English, have meaning possess is not normally conjugatec with do except when there is an idea of habit. / haven't (got) a watch, (present possession) How many corners has a (a characteristic rather than a habit cube? He doesn 't usually have time (habit) to study. In the past, did is used for habit; otherwise...
  3. "Must" ve "Have To" - Alıştırmalar

    have to has to alıştırmalar must have alıştırmalar must alıştırmaları alıştırma alıştırma Fill the spaces in the following sentences by inserting must or the present, future, or past form of have to. 1 She . . . leave home at eight every morning at present. 2 Notice in a picture gallery: Cameras, sticks and umbrellas . . . be left at the desk. 3 He sees very badly; he . . . wear...
  4. "Would" ve "Should" Alıştırmalar

    Put should or would in the spaces in the following sentences. 1 . . . you mind opening the door? 2 . . . you like another cup of coffee? 3 He insisted that the newspaper . . . print an apology. 4 The old admiral . . . sit for hours watching the ships. 5 . . . you be so good as to keep an eye on my house while I am away? 6 I . . . say nothing about it if I were you. 7 That dress...
  5. Infinitive Construction Test - Infinitive Alıştırmalar

    infinitive alıştırmalar infinitive test alıştırma Replace the group of words in italics by an infinitive or an infinitive construction. It is important that he should understand this. It is important for him to understand this. He was the first man who arrived. He was the first man to arrive. 1 The captain was the last man who...
  6. Some Any, Much Many, A lot of Alıştırmalar

    how many how much örnekler a lot of ile ilgili cümleler much ile ilgili cümleler any some A / AN - SOME / ANY – MUCH / MANY – A LOT OF A. Write “some - any” 1. I need a hammer and _________nails. 2. He does not want ________ help. 3. There are ________sheep in the garden. 4. Do you know ________famous people? 5. They often invite ________ friends to their home. 6. Do you have _______...
  7. comparative

    comparatıve`nin pop-stars konusu ile ilgili 15 cümle olması lazım şimdiden teşekkürler yarına gitmesi lazım performans ödevi

Sayfayı Paylaş

Meleklermekani.Com misafirleri bu sayfayı şunları arayarak geldiler :

  1. comparative test soruları

  2. superlative comparative testleri çöz

  3. superlative excercise ve cevapları

  4. comparative and superlative ingilizce cevaplı alıştırmalar,
  5. comparative or superlative alıştırmalar,
  6. ingilizce superlative comparativ e ilgili soru çözme,
  7. comparative superlative etkinlik ve cevaplari,
  8. comparative bosluk doldurma cevapli,
  9. comparative soruları çöz