çörekotunun faydaları
Hamur işlerinde sıkça kullandığımız çörek otunun bir çok faydası var. Hem poğaça ve böreklerinize güzel bir görünüm sağlıyor, hem de vücudunuz faydalanıyor. Tıbbi tedavilerde de kullanılyor. Eğer alerjiniz yoksa her gün bile tüketebilirsiniz.
Çörek Otunun Faydaları: Mikroplara karşı vücut direncini arttırır.
Bağışıklık sistemini düzenler.
Zayıflamaya yardımcı olarak kullanılır.
İltihap kurutucu özelliğe sahiptir.
Şeker hastalığında düzenleyici olarak etkisi vardır.
Mide rahatlatıcı özelliğinden dolayı, reflü, ülser gibi rahatsızlıklarda tedaviye destek olarak kullanılabilir.
Kolesterolün düşürülmesinde ve tansiyonun düzene sokulmasında etkindir.Ve bunların yanında 50 den fazla hastalığa şifa olduğuda biliniyo
Çörek Otunun Faydaları: Mikroplara karşı vücut direncini arttırır.
Bağışıklık sistemini düzenler.
Zayıflamaya yardımcı olarak kullanılır.
İltihap kurutucu özelliğe sahiptir.
Şeker hastalığında düzenleyici olarak etkisi vardır.
Mide rahatlatıcı özelliğinden dolayı, reflü, ülser gibi rahatsızlıklarda tedaviye destek olarak kullanılabilir.
Kolesterolün düşürülmesinde ve tansiyonun düzene sokulmasında etkindir.Ve bunların yanında 50 den fazla hastalığa şifa olduğuda biliniyo