gebe
  1. *GüMüŞ*

    *GüMüŞ* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.733
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0

    Deniz Mahsüllü Spagetti

    Konu, 'Deniz Ürünleri' kısmında *GüMüŞ* tarafından paylaşıldı.

    deniz mahsüllü spagetti deniz mahsüllü makarna makarna tarifi mahsullu spagetti ürünleri Yemek : Deniz Mahsüllü Spagetti Tür : Hamur İşleri
    Mutfak : İspanyol mutfağı

    MALZEMELER
    100 gr konserve ton balığı
    400 gr çubuk makarna
    800 gr midye
    3 diş sarmısak
    1 adet sivribiber
    1 çorbakaşığı kıyılmış maydanoz
    300 gr süzgeçten geçirilmiş domates
    1 çaykaşığı iri yapraklı frenk fesleğeni
    zeytinyağı
    tuz

    4 Kişilik

    HAZIRLANIŞI
    Teflon bir tavaya dört çorbakaşığı zeytinyağ koyup soyulmuş sarımsakları çevirin. Biber ve süzgeçten geçirilmiş domatesleri katıp kısık ateşte, 5-10 dakikada bir karıştıarak pişirin. Bir tutam tuz ekleyin. Konserve suyu süzülmüş ton balığını ufalayıp ilave edin. Sonra bir tencereye biraz zeytinyağı koyup midyeleri katınn. Tencerinin ağzını kapatıp kısık ateşte midyelerin açılmalarını bekleyin.


     
Deniz Mahsüllü Spagetti konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Zeytinli Spagetti

    Zeytinli Spagetti

    MALZEMELER 50 gr çekirdeksiz yeşil zeytin 20 gr siyah zeytin 5 Yemek kaşığı zeytinyağı 2 Adet acı kırmızı biber 2 Diş sarımsak Yarım demet kıyılmış maydanoz 150 gr çubuk makarna (spagetti) Tuz Siyah zeytinleri çekirdeklerinden ayırın ve yeşil zeytinlerle birlikte iri iri doğrayın. Acı biberleri uzunlamasına bölün ve yıkayın. Çekirdeklerini çıkarın ve küçük küçük doğrayın....
  2. Patlicanli Spagetti

    Patlicanli Spagetti

    Malzemeler 4 çorba kasigi zeytinyagi (60 ml.) 5 dis sarmisak (ince kiyilmis) 3 adet orta boy domates, soyulmus ve dogranmis (600 gr.) 1 çorba kasigi tereyagi (15 gr.) 3/4 su bardagi galeta unu (90 gr.) 1 paket spagetti (500 gr.) 600 gr. kiyma° 4 orta boy kemer patlican, çapraz olarak 1/2 cm. kalinliginda dilimlenmis (600 gr.) 1 çay kasigi kirmizi pul biber 1 çay kasigi karabiber 1 çay kasigi...
  3. Limonlu spagetti

    Limonlu spagetti

    limonlu spagetti Limonlu spagetti Makarnayı kaynar tuzlu su da pişirin. Bir tavada zeytinyağını ısıtıp, çamfıstıklarını katın. Sarımsak ve kırmızı biberi ilave edip, fıstıklar hafif sararıncaya kadar sarmısağı yakmamaya dikkat ederek pişirin. Makarnayı süzüp, geniş bir kaba alın. Sarmısaklı yağı makarnanın üzerine gezdirin. 2 adet limonun kabuğu (rendelenmiş), maydanoz, zeytin, peynir,...
  4. Köfteli Spagetti

    Köfteli Spagetti

    Köfteli Spagetti Malzemeler: - Malzemeler - 2 Adet sogan - 400 gr dana kiyma - 2 Adet yumurta - 200 gr çubuk makarna - 2 Tatli kasigi limon suyu - 400 gr hazir domates püresi - 200 gr bezelye (dondurulmus) - Kiyilmis yesillik (taze soganin yesil yapraklari) - 5 Yemek kasigi zeytinyagi - Tozseker, tuz ve karabiber Yapılışı: Hazirlanisi Sogani rendeleyin. Sogan, kiyma,...

Sayfayı Paylaş