gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.164
    Beğenilen Mesajlar:
    2.213
    Ödül Puanları:
    113

    dilli kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    MALZEMELER 10 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal
    20 adet yeşil zeytin
    10 dilim füme dil
    2 adet kornişon
    60 gr tereyağ

    HAZIRLANIŞI
    Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Füme dili ekmek dilimlerinin büyüklüklerine uygun olacak şekilde kesin ve her bir dilimin üzerine yerleştirin. Zeytinleri keskin bir bıçak yardımıyla halka halka doğrayın ve zeytin halkalarını kanapelerin üzerine dizin. Kornişonları ise boylamasına ince ince kesin, zeytin halkaların arasına yerleştirip, servis yapın.

     
  2. ebraryksl

    ebraryksl Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    8 Ocak 2010
    Mesajlar:
    853
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    BURSA
    aaaaayy yiyene afiet olsun
     
dilli kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Tonton Kanepe

    Tonton Kanepe

    MALZEMELER 3 adet orta boy ton balığı konservesi 6 yemek kaşığı mayonez ve 1 kahve fincanı ılık su 3 adet (sadece 3 dal) taze yeşil soğan (çok incecik doğranacak) Yarım demet dereotu (çok ince kıyılmış) 5-6 adet kornişon turşu (tavla zarı gibi çok ufak, küp küp doğranacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Süsleme için gerekli olan malzemeler: 2-3 adet haşlanmış katı yumurta...
  2. salamlı kanepe

    salamlı kanepe

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde...
  3. Jambonlu Kanepe

    Jambonlu Kanepe

    jambon nasıl yenir MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 6 adet kornişon 6 dilim jambon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine...
  4. Kemik Dilli Balik

    Kemik Dilli Balik

    Kemik dilli balık (Scleropages Leich Hardtii), Yeni Gine'de yaşar. Erkek balık, yumurtaları ağzında taşır. Bu durumda olması beklenen balığın sindirim salgılarının harekete geçmesi ve yumurtaların balık tarafından yenerek sindirilmesidir. Oysa böyle olmaz. Erkek balığın ağzında gelişimlerini tamamlayan yavrular yumurtadan çıktıkça suya atlar ve yeni hayatlarına başlarlar. Bu durum...
  5. Tabuttan kanepe

    Tabuttan kanepe

    Valla millet gerçekten ne çıkaracağına şaşırmış vaziyette bu ne böğle demeyin işte size tabuttan kanepe:D Yanında alttaki bayanı hediye veriyolarmış:hhh:

Sayfayı Paylaş