düdüklü tencerede pişirme süreleri

Konu, 'Yemek Tarifleri' kısmında *jellibon* tarafından paylaşıldı.

  1. *jellibon*

    *jellibon* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    6.794
    Beğenilen Mesajlar:
    34
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    mutluluk ülkesinden
    düdüklüde yeşil mercimek yemeği düdüklü tencerede et düdüklü tencere yemek tarifleri düdüklüde patates yemeği et



    [FONT=&quot]Düdüklü tencerede pişirme süreleri[/FONT]



    [FONT=&quot]Malzemeler[/FONT]
    [FONT=&quot]Dakika[/FONT]
    [FONT=&quot]Kuru fasulye (ıslatılmamış)[/FONT]
    [FONT=&quot]30-45[/FONT]
    [FONT=&quot]Nohut (ıslatılmamış)[/FONT]
    [FONT=&quot]30-45[/FONT]
    [FONT=&quot]Yeşil mercimek (ıslatılmamış)[/FONT]
    [FONT=&quot]20[/FONT]
    [FONT=&quot]Kırmızı mercimek (ıslatılmamış)[/FONT]
    [FONT=&quot]3[/FONT]
    [FONT=&quot]Buğday (salata için)[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Buğday (çorba için)[/FONT]
    [FONT=&quot]20[/FONT]
    [FONT=&quot]Pirinç[/FONT]
    [FONT=&quot]6-8[/FONT]
    [FONT=&quot]Tavuk (bütün)[/FONT]
    [FONT=&quot]15[/FONT]
    [FONT=&quot]Tavuk (parçalanmış)[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Hindi (parçalanmış)[/FONT]
    [FONT=&quot]30[/FONT]
    [FONT=&quot]Dana biftek[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Dana haşlama bütün[/FONT]
    [FONT=&quot]30[/FONT]
    [FONT=&quot]Tas kebabı[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Dana dil[/FONT]
    [FONT=&quot]45-60[/FONT]
    [FONT=&quot]Patates (kabuklu)[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Patates (soyulmuş)[/FONT]
    [FONT=&quot]5[/FONT]
    [FONT=&quot]Enginar[/FONT]
    [FONT=&quot]8[/FONT]
    [FONT=&quot]Kereviz (bütün)[/FONT]
    [FONT=&quot]10-15[/FONT]
    [FONT=&quot]Kereviz (doğranmış)[/FONT]
    [FONT=&quot]6[/FONT]
    [FONT=&quot]Bezelye[/FONT]
    [FONT=&quot]5[/FONT]
    [FONT=&quot]Havuç[/FONT]
    [FONT=&quot]8-10[/FONT]
    [FONT=&quot]Karnabahar[/FONT]
    [FONT=&quot]5[/FONT]
    [FONT=&quot]Pancar[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Yaprak sarması[/FONT]
    [FONT=&quot]10[/FONT]
    [FONT=&quot]Sebze çorbası[/FONT]
    [FONT=&quot]8[/FONT]
    [FONT=&quot]Balık (beyaz etli)[/FONT]
    [FONT=&quot]3[/FONT]
    [FONT=&quot]Balık (siyah etli)[/FONT]
    [FONT=&quot]7[/FONT]

     
  2. nisan

    nisan Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    5.713
    Beğenilen Mesajlar:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    isvicre
    Ce: düdüklü tencerede pişirme süreleri

    tsklerr canim
     
  3. BöğüRTLen

    BöğüRTLen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.474
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: düdüklü tencerede pişirme süreleri

    teşekkürler=)
     
  4. mislinay

    mislinay Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Kasım 2007
    Mesajlar:
    8.135
    Beğenilen Mesajlar:
    38
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: düdüklü tencerede pişirme süreleri

    ev hanımları için gerekli bilgil.:) emeğine sağlık canım
     
  5. İzmirella

    İzmirella Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    24 Mart 2008
    Mesajlar:
    1.619
    Beğenilen Mesajlar:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: düdüklü tencerede pişirme süreleri

    paylaşım için teşekkürlerr.. ama ben almiiimmm ..
    2 sene once o tencereden yandım ve hala görünce bayılıyorummm
    kolumda da iz kaldı.. kızlar dikkatt edin nolurrrr. yanık acısı çokk kötü bişiii.. havasını almadan açmışımm aman dikkat edinn..
     
düdüklü tencerede pişirme süreleri konusuna benzer içeriklerimiz
  1. düdüklü tencerelere dikkat!

    düdüklünün kullanımı korkmaz düdüklü tencere kullanma kılavuzu korkmaz düdüklü tencere nasıl kullanılır kullanımı bilge Düdüklü tencereler, basınçla yemek pişiren özel tasarlanmış kaplardır. Her kullanışta tencere içinde basınç olacağını hiçbir zaman unutmayınız. Daima dikkatli ve sabırlı kullanınız. Kullanma kılavuzunu okumadan asla kullanmayınız. Kurallarına göre kullanmadığınız...
  2. Düdüklü tencerede pişirme süreleri

    düdüklü tencere pişirme süreleri düdüklüde tavuk tavuk haşlama süresi düdüklüde pişirme süreleri haşlama MALZEME DAKİKA Kuru Fasulye (Islatılmamış) 30-45 Dana Dil 45-60 Nohut (Islatılmamış) 30-45 Patates (Kabuklu) 10 Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20 Patates (Soyulmuş) 5 Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3 Enginar 8 Buğday (Salata İçin) 10 Kereviz (Bütün) 10-15 Buğday (Çorba İçin) 20 Kereviz...
  3. Zeytinyağlı Bakla (Düdüklü tencerede)

    zeytinyağlı bakla, nasıl pişirilir, düdüklüde nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir, resimleri, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili melekler, Bakla pek çok kişi tarafından burun kıvrılarak tüketilmesine rağmen çok çok faydalı bir sebzedir. Bedenin kötü kolesterol düzeyini düşürür. Bakla içerdiği insülinle kan şekerini düzene sokar. İçerdiği yüksek orandaki lifle...
  4. Düdüklü Tencerenin Düdüğü..

    düdüklü tencerenin düdüğü düdüklü tencere düdüğü, neden öter, sebepleri, faydaları, resimleri, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili melekler, Mutfaklarımızda severek kullandığımız eşyalarımızdan biri hiç şüphesiz düdüklü tencerelerdir.Hemen her şeyi pişirebileceğimiz düdüklü tencereler,isimlerini kaynamaya başladıklarında çıkan düdük sesi nedeniyle almışlardır.Peki bu...
  5. Düdüklü tencerede sebzelerin pişme süreleri hakkında

    Selamlar kızlar. Ben yeni evliyim ve mutfakta biraz acemiyim.Düdüklü tenceremi kullanmak istiyorum ama hangi sebze ya da et ne kadar sürede pişer bilemiyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Sayfayı Paylaş