gebe
  1. _BaLıM_

    _BaLıM_ Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    21 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    2.980
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Ödül Puanları:
    0

    Erişte üzerinde soğanlı et sote

    Konu, 'Et Yemekleri' kısmında _BaLıM_ tarafından paylaşıldı.

    Lezzetli ve sağlıklı bir yemek kızlar ... Malzemeler
    1 kase ev yapımı erişte
    350 gr biftek
    2 büyük boy soğan
    3 diş sarımsak
    3 yeşil biber
    1 çorba kaşığı domates salçası
    1 tatlı kaşığı biber salçası
    sıvıyağ
    tuz
    değirmen karabiber
    kekik
    su

    Hazırlanışı

    1 kase ev yapımı erişteyi haşlayın.350 gr bifteği ince şeritler şeklinde kesin.Tavaya sıvıyağını alın.ve etleri kızartın.2 büyük boy soğanı piyaz şeklinde kesin.3 diş sarısağı iri olarak kesin.Etlerin içine soğanları ,sarımsağı,ince kesilmiş biberi,domates salçasını ,biber salçasını ,tuz ,karabiber ilave edip pişirin.
    Haşlanan erişteyi servis tabağına alın .Üzerine etleri ilave ederek servis edin.

     
  2. ilkimsu

    ilkimsu Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Ekim 2009
    Mesajlar:
    5.184
    Beğenilen Mesajlar:
    120
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    San Juan
    hımm bunu ilkdefa duydum denesemmi acaba
     
Erişte üzerinde soğanlı et sote konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Soğanlı Kavurma

    Soğanlı Kavurma

    yumurtalı mantar kavurma soğanlı kavurma soğanlı mantar yumurtalı soğan kavurması soganlı kavurması Malzemeler 300 gr Arpacık Soğanı 3 Diş Sarmısak 1 kg Dana Eti 2 Çorba Kaşığı Margarin 2 Tatlı Kaşığı Pulbiber 3 Çorba Kaşığı Domates Salçası 2 Su Bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı Kekik Tuz, Karabiber Yapilis Tarifi Soğan ve sarmısağı soyun. Soğanı ikiye bölün. Sarmısağı ezin. Eti (3cm...
  2. Erişte..

    Erişte..

    Malzemeler 1/2 Kg Erişte 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 100 gr Ceviz Bir Miktar Tuz Yemeğin Tarifi Erişteyi, tuzlu bol suda haşlayalım. Bu arada cevizleri irice dövelim. Bir başka tencereye tereyağını kızdıralım. Cevizi tencereye alarak kavuralım. Haşlanmış erişteyi cevizlere katarak karıştıralım. Sıcak olarak cevizli eriştemizi servis yapalım. Not: Dilerseniz erişteye ceviz katmayıp, servis...
  3. Etin üzerine soda saatli bomba

    Etin üzerine soda saatli bomba

    HazImsIzlIĞa karşı soda içmek gerek diyorsanız, yanılıyorsunuz. International Hospital İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Soysal uyarıyor: ‘Kişiler sodayı içtiklerinde yediklerini hazmedeceklerini düşünüyor. Soda, gazlı bir içecek. Geğirme sırasında hava yutulur, bu da geğirmeyi artırır. Hazmı kolaylaştırmaz. Soda kalp ve yüksek tansiyon hastaları tarafından kısıtlı tüketilmeli. Çünkü soda...
  4. Et sote nasıl yapılır

    Et sote nasıl yapılır

    Et Sote tarifi Türk Mutfağının vazgeçilmez sofralarından eksik olmayan Et sote trifini sizlere anlatacagım. Servis 4 kişilik olacaktır. Et Sote Malzemeleri : 2-3 adet sivribiber 500 gr. sote et 1 çay bardağı yağ 1 adet Soğan orta boy 2 adet Domates orta boy Karabiber Kekik Tuz Et sotenin hazırlanışı: En başta soğanları iyice kıyalım daha sonra tavamıza bir çay bardağı yağ ile iyi...
  5. Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı

    Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı

    papağan balığı nasıl pişirilir papağan balığı pişirilişi Pek fazla sofralarımızda yer almayan bir balığın tarifini vermek istiyoruz sizlere melekler, papağan balığı. İsmi biraz alengirli olsa da denenmeye değer bir tarif diyoruz ve bademli erişte üzerinde safranlı papağan balığı tarifimize geçiyoruz :tik: BADEMLİ ERİŞTE ÜZERİNDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI MALZEME: 2 adet 300 gr Papağan...

Sayfayı Paylaş