gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.167
    Beğenilen Mesajlar:
    2.218
    Ödül Puanları:
    113

    Fasulye Turşusu Kavurması nasıl yapılır

    Konu, 'Mezeler - Ordövrler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Fasulye Turşusu Kavurması Malzemeler

    1 kaşık tereyağı
    2 tabak fasulye turşusu
    2 adet orta boy soğan
    1-2 kaşık sıvı yağ


    Yapılışı

    Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır, ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş,on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır.

     
Fasulye Turşusu Kavurması nasıl yapılır konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Salatalık Turşusu Nasıl Yapılır?

    Salatalık Turşusu Nasıl Yapılır?

    salatalık turşusu nasıl yapılır salatalık turşusu yapımı turşu nasıl kurulur turşu yapımı hakkında bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar malum önümüz kış kışlık yapmaya hepimiz başladık. daha önce domates konservesi nasıl yapılır diyerek evde kendim yapıp sonra sizlerle paylaşmıştım melekler. sonra buzluğuma bir takım sebzeler koydum bunlardan bir tanesi yemeklik patlıcandı. şimdi de...
  2. Bamya turşusu nasıl yapılır?

    Bamya turşusu nasıl yapılır?

    Bu konu; bamya turşusu ile ilgili bilgi vermektedir. Bamyanın her halini severim diyen meleklerimiz içim bamya turşusunun yapımını sunuyoruz. Bamya turşusu kış aylarında ziyafet sofralarınızı şenlendirecek görüntüsüyle beğeni toplayacaktır. Yapımı çok da zor olmayan bu turşuyu görüntüsüne bakarak ben de denemeyi düşünüyorum :D Şimdiden yapacak olan meleklerimize afiyet bal şeker olsun...
  3. Fasulye Turşusu Kavurması

    Fasulye Turşusu Kavurması

    içindekiler 3 adet soğan ½ çay bardağı sıvıyağ 1 kg. fasülye turşusu hazırlanışı Soğanlar ince ince kıyılır. Bir tencerede sıvıyağ ile kavrulur. Fasulye turşusu kıyılır. Kavrulmuş soğanlara ilave edilir. Karıştırarak 10 dakika hafif ateşte pişirilir. Servis yapılır.
  4. Kurban kavurması nasıl yapılır?

    Kurban kavurması nasıl yapılır?

    Kurban bayramında her evin mutfağında kurbandan kavurmalar pişicek.Kurban eti nasıl pişirilir,kurbandan kavurma nasıl yapılır,kavurma tarifi hakkında detaylı bilgiler yazımızda. Kavurmanın lezzetli olması için etin dinlendirilmesi gerekir. Ancak, bayramda böyle bir imkân olmadığı için etin, hayvanın aynı bölgesinden kesilip, hiç yağ eklemeden kendi yağında pişirilmesi lezzetini artıracaktır....
  5. Fasulye turşusu nasıl yapılır ?

    Fasulye turşusu nasıl yapılır ?

    Bazı besinler vardırki faydasını bilmeden tüketeriz.Yediğimiz her besinin faydasını bilmeli, düzenli tüketerek sağlıklı beslenebiliriz.Türk mutfağında , yine en çok tüketilen sevilen lezzetlerinden biri olan taze fasulyeye değinmek istiyorum.Taze fasulye gerek lezzeti gerekse pişimin kolay olması bakımın ,yaz aylarında en çok tüketilen besinlerdendir.Taze fasulyenin muhteşem lezzetinin...

Sayfayı Paylaş