gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.184
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Frederics Lobster & Steak Bar

    Konu, 'Şehir Eğlence Mekanları' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    lobster tekne frederic s lobster steak house 0212 2932900 - 0212 2932904

    Yer: Elmadağ

    Adres: Süzer Plaza Elmadağ No:15/27 Şişli İstanbul


    Ücret: TLTLTL

    Kredi Kartı: Butun Kartlar Gecerli

    Park: VAR

    Web: www.frederics.com.tr


















    Frederics Lobster&Steak Bar İstanbul Ritz Carlton Hotel�in altında S-mall da açıldı.Tolga Atalayın işletmeciliğini üstlendiği mekan açıldığı ilk günden beri büyük ilgi topluyor,Istakoz ve et ağırlıklı olarak servis veren restoranda birbirinden lezzetli yemekleri, rahat ve şık dekoru ile tüm dikkati üzerine çekmeyi başarıyor, İç mimarisini Eşik Designın üstlendi. Bakır mobilya beton ve aynanın kullanıldığı ortam 740 şişelik bir aşık mahzene sahip Opus one gibi 2000 ytllik şarapların yanısıra 50 ytl de muazzam şaraplar mevcut Atalay yerli şarap konusunda ise bir sürprizi olduğunu söylüyor. 12 ayrı viski, 12 ayrı bira, 12 ayrı Davidoff kahve, 12 Ayrı Redbull kokteyl, kışın moda içkisi Fred yani Redbull & Şampanya.

    Hergün Sabah 10 sabah 4 arası açık olan mekan Hafta sonra ve Perşembe günleri yaşanan night bar yoğumluğu haricinde farklı olarak İstanbulun Pazartesi gecesi mekanı oluyor. Artık Pazartesileri iyi et ve içki iki kadeh bir şey veya 12 sonrası biraz yabancı misafir ağırlamak için mekan arayışı bitti.

    Akuvaryumda canlı Maine ıstakozları 5 derecede kızıl deniz tuzunda yaşatılıyor ağırlık hesabi ile satılan ıstakozun yanında şarabınızı direk seçebiliyorusunuz. Müzik denince 80ler ve 90ların hakim olduğu bir tarz var. Hafta içi Lounge müziği ağırlıklı.

    Spesiyaliteleri arasında ;Istakoz bisque çorbası,Domates ve Vişne Likörlü Bonfile,Istakoz ve Konyaklı Fettucini ve bir Istakoz mönüsü var fakat Frederics çok ciddi bir steakhouse 5 ayrı hardal 4 ayrı dana eti, 6 seçimli garnitürü ve 6 ayrı sosu(Cafe de Paris ,Tane biberli ve Camembert peynirlileri kesin deneyin) Cheecake brulee, Kestaneli ve siyah Çikolatalı Sufle Kek gibi leziz,farklı tadları keşfedebilirsiniz.

     
Frederics Lobster & Steak Bar konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Bar

    Bar

    Bara gitmek, para kazanmak için yasal olmayan yollara baş vuracağınız ve bunun sonucunda da olayların sizin açınızdan olumsuz gelişeceği anlamına gelir. Bara gitmek, para kazanmak için yasal olmayan yollara baş vuracağınız ve bunun sonucunda da olayların sizin açınızdan olumsuz gelişeceği anlamına gelir. Rüyada bir bara gitmek para kazanmak için yasal yollara başvurmayacağınız ve daha sonra...
  2. Roxy Bar

    Roxy Bar

    taksim roxy bar roksi bar 0212 245 66 81 Fax: 0212 244 01 51 Yer: Taksim Adres: Sıraselviler Cad. Aslan Yatağı Sokak No:7 Beyoğlu İstanbul Ücret: TLTL...
  3. TAO Club & Frederics

    TAO Club & Frederics

    tao club 0212 274 20 45-46 Yer : Beşiktaş Adres : Bestekar Şevki Bey Sokak.No:29 Balmumcu (Ex Caliente) Ücret : TLTL Kredi Kartı : Visa-Master Park : VAR Web : www.taoistanbul.com TAO Club & Frederics Yaz Sezonuna Merhaba Dedi Boğaz Manzarası Eşliğinde Lezzet ve Eğlencenin Yeni Adresi Dünya Lezzetleriyle Boğazın Görkemi Tek Bir Noktada Buluştu......
  4. Bartın Coğrafyası

    Bartın Coğrafyası

    COĞRAFİ DURUMU Batı Karadeniz bölgesinin, 410 53' kuzey enlemi ile 320 45' doğu boylamı arasında yer alır. Kuzeyini 59 km.lik sahil şeridiyle Karadeniz çevrelerken, doğuda Kastamonu, doğu ve güneyde Karabük, batıda ise Zonguldak illeriyle komşudur. Yüzölçümü 2143 km2’dir. İl merkezinin rakımı 25 m. dir. DAĞLARI Bartın; doğu, batı ve kuzeyden yüksekliği 2000 m.yi geçmeyen dağlarla...
  5. T-Bone Steak

    T-Bone Steak

    t bone steak Bu kadar az pişmiş bir eti yiyemem açıkçası ama merak edenler olabilir diye sizlere tanıtmak istedim. Bakalım netmiş bu T-bone steak. Önce kısa versiyon: Türkiye'de T-bone steak yemek cüzdana ve çene kaslarına ziyandır. Şimdi teferruatı: T-bone steak, Amerika'da yaygın olan bir steak kesim şeklidir. Dananın sırt bölgesindeki omurgasının her bir omur kemiğinin ortadan ikiye...

Sayfayı Paylaş