gebe
  1. Kayıtsız Üye

    Kayıtsız Üye Forum Okuru

    Hangi Ay Hangi Balık

    Konu, 'Soru-Cevap' kısmında Kayıtsız Üye tarafından paylaşıldı.

    Hangi Ay Hangi Balık bulunur lütfen bu sorumun cevabını acil olarak verin bana kızlar bekliyorum.
     
  2. Misafir

    Misafir Forum Okuru

Hangi Ay Hangi Balık konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Hangi Balık Hangi Ayda Yenmelidir

    Hangi Balık Hangi Ayda Yenmelidir

    nisanda hangi balık yenir nisan ayında hangi balık yenir Hangi ayda hangi balık daha lezzetli olur, hangi ayda hangi balıklar yenir işte cevabı :tik: Ocak ayı: Lüfer, palamut, kefal, hamsi iyice yağlıdır; çinekop, kofana, mezgit, berlam, minakop, dere pisisi, tekir, kırlangıç boldur; mercan, sinarit az da olsa çıkar. Eskiden kılıç da yakalanırmış. Çipura lezzetini muhafaza eder. Midye...
  2. Hangi Ay Hangi Mevsim

    Hangi Ay Hangi Mevsim

    Hangi Ay Hangi Mevsim kızlar ayların içinde ki mevsim isimleri nelerdir lütfen yazın bana
  3. Hangi Ayda Hangi Balık Lezzetlidir

    Hangi Ayda Hangi Balık Lezzetlidir

    Hangi Ay Hangi Balık Yenir Hangi Ayda Hangi Balık Lezzetlidir Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda sizlere ve bu konuda bizden bilgi isteyen misafirimize hangi ayda hangi balık daha lezzetli olur diye bilgiler sunuyor ve hangi ayda hangi balık olur bu konumuzda bilgi ediniyoruz. Ocak Uskumru, lüfer, palamut, istavrit lezzetini korur. Kefal ve hamsi tam yağlı durumdadır. Cinekop,...
  4. Hangi Ay Hangi Balık Yenir

    Hangi Ay Hangi Balık Yenir

    Hangi Ay Hangi Balık Yenir balık konusunda bilgili olan varsa aranızda Hangi Ay Hangi Balık Yenir yazsın banada
  5. Aralık Ayında Hangi Balıklar Yenilmeli?

    Aralık Ayında Hangi Balıklar Yenilmeli?

    aralık balıkları, aralıkta hangi balık yenir, aralık ayı balıkları Sevgili melekler, kışın en çok tüketilen, en sağlıklı gıdaların başında gelen balığın her ay farklı bir cinsi bol olur, lezzetlidir. Bu ay hangi balığı bol bol tüketebileceğimiz, tadına varabileceğimiz konusund aliste veriyoruz sizlere... Aralık ayında Uskumru, palamut, torik yağlı olduklarından dolayı tüketilebilir, her...

Sayfayı Paylaş