Hülya Avşar nasıl zayıfladı?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Hülya Avşar nasıl zayıfladı?
hülya avşar hülya avşar nasıl zayıfladı zayıfladı zayıflama avşarın resimleri
Yılların eskitemediği güzellerden Hülya Avşar sık sık kilo alıp veren sanatçılar arasında yer alıyor.Son zamanlarda aldığı kiloları yine vermeyi başaran Avşar kızı tam tamına 9 kilo verdi.Bakın Hülya Avşar nasıl kilo vermiş?
Hülya Avşar bu yaz tam dokuz kilo verdi ve iki beden birden inceldi. Avşar'ı tatilde incelten diyeti hazırlayan Banu Kazanç bu işin inceliklerini anlattı. Kazanç; sarkmadan, sıkılmadan, yüz güzelliği hiç bozulmadan diyet yapmanın tüyolarını verdi...
hulya-avsar2-4770.jpg


Salata kilo yapardı
Hülya Avşar'ın vücut yapısı klasik Türk kadını vücut yapısından biraz farklı. Çok spor yaptığı için sıkı bir vücudu var. Hülya Avşar sadece salata yiyerek, sebze ağırlıklı beslenerek diyet yapsaydı; kilo veremez, hatta kilo alırdı. Kan tahlilleri yaptık, vücudunda protein eksikliği gördüm. Ona göre de vücudunda proteini artırmam gerekti.

Düzenli uyuyor!
Peki Hülya Avşar'ın diyet yaparken hayatında neler değişti? Yemek saatlerini düzene soktuk. Daha düzenli su içmesini sağladık. Ekstra tuzu kestik.
İçkiyi çok sınırladınız mı? Genelde haftada üç defa ikişer kadeh şarap veririm ama Avşar onu bile içmedi. Mutlaka 8 saat uyuduğu için iyi sonuç aldık.

Diyet eğlenceli olmalı
Neler yasaklandı?
Alışveriş yapmak: Diyet programı sürerken kişinin yeni kıyafetler almasını istemem.
Evde tartılmak: Hiç evde tartılmadı.

Metabolizma hızlandı
Ananas: Sabahları genellikle ananas yedi.
Somon: Somon Omega-3'ten zengin olduğu için metabolizma hızlandırıcı özelliği vardır.
Kuru kayısı: Bağırsak çalıştırıyor.
Kivi: Metabolizmayı hızlandırıyor.
Kavun: Tokluk hissi yaratıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var.
Kabak: Diyet listesine iki haftada bir veriyor ama üç gün üst üste öneriyorum.
Su: Günde mutlaka 2.5 litre içilmesi gerekiyor.
Yumurta: Kahvaltıda haşlanmış olarak yenilebilir, bir sonraki gün akşam yemeğinde menemen olarak...

Yağları karıştırın!
Fındık yağı, soya yağı ve zeytinyağı bu üç yağı karıştırıp yemeklerde kullanmak için önerdim. Tereyağ çok az miktarda yemeklerde kullanılabilir ama miktarın çok çok az olması lazım.
Yani tat vermesi için bir tatlı kaşığı falan gibi. Ancak o da çok sık olmamak şartıyla.
 
Geri
Üst