gebe
  1. azem

    azem Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    21 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    126
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Daglarda

    İki Renkli Pasta (6 kişilik

    Konu, 'Kekler - Pastalar' kısmında azem tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler 1 paket kakaolu bisküvi 1 paket kepekli bisküvi
    1 paket kakaolu puding
    2,5 su bardağı süt
    1 yemek kaşığı margarin
    1 adet muz


    Yemeğin Tarifi
    Pudingi süt ile koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp margarini ilave edin. Karıştırarak margarini iyice yedirin.
    Uzun bir servis tabağına her bisküviye krema sürüp bir kepekli bir kakaolu bisküvi olmak üzere dizin. Kalan kremayı üzerine sürün. Üzerini muz dilimleri ile süsleyin.
    2 saat dolapta dondurun. Keserken ilk dilimi verev olarak kesin. İki renkli pastayı dilimleyerek servise sunun.

     
İki Renkli Pasta (6 kişilik konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. İki Renkli Pasta (6 kişilik)

    İki Renkli Pasta (6 kişilik)

    Malzemeler 1 paket kakaolu bisküvi 1 paket kepekli bisküvi 1 paket kakaolu puding 2,5 su bardağı süt 1 yemek kaşığı margarin 1 adet muz Yemeğin Tarifi Pudingi süt ile koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp margarini ilave edin. Karıştırarak margarini iyice yedirin. Uzun bir servis tabağına her bisküviye krema sürüp bir kepekli bir kakaolu bisküvi olmak üzere dizin. Kalan kremayı üzerine...
  2. Kayısılı Pasta (10 Kişilik)

    Kayısılı Pasta (10 Kişilik)

    Malzemeler Kek Malzemesi 14 yumurta 1/2 kg toz şeker 1/2 kg un Krema Malzemesi 15 Yumurta 500 gr kayısı püresi 1/2 kg toz şeker 1 kg şekersiz şanti Yemeğin Tarifi Yumurta ve toz şekeri çırpın. Önceden çırpmış olduğunuz şantiye ilave edin. Bu karışıma kayısı püresini ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız kremayı dinlenmeye bırakın. Turtada kullanılacak 14 yumurtanın toz şeker ile mikserde...
  3. Böğürtlenli Pasta (12 Kişilik)

    Böğürtlenli Pasta (12 Kişilik)

    Malzemeler 3 Yaprak Jelatin ½ Limon Suyu 600 gr Böğürtlen 100 gr Labne Peynir 5 Çorba Kaşığı Toz Şeker 1 Su Bardağı Süt 1 Çorba Kaşığı Böğürtlen Likörü 2 Çorba Kaşığı Böğürtlen Şurubu İkiye Bölünmüş Hazır Pandispanya Yemeğin Tarifi Jelatini sıcak suyun içine koyun. Kaşık yardımıyle karıştırıp eritin. Yarım limon suyunu jelatinle karıştırın. Böğürtlenlerin 250 gramını mikserde püre haline...
  4. KOfik dolması(6 kişilik)

    KOfik dolması(6 kişilik)

    MALZEMELER 1/2 kg kurutulmuş dolmalık biber (kofik) 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı kuşüzümü 1 yemek kaşığı fıstık 1 yemek kaşığı nane 1 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu 1 tatlı kaşığı toz şeker 1.5 su bardağı sıvıyağ 4 kuru soğan 1 tatlı kaşığı tarçın 1 yemek kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Kofikleri sıcak suda ıslatıp çıkarın. Bir kapta suyunu süzüp bekletin. Soğanları ince kıyın. Tavaya...
  5. Misket tatlısı(6 kişilik)

    Misket tatlısı(6 kişilik)

    MALZEMELER 1 Adet Yumuta 1 Kahve Fincanı Yoğurt 1 Kahve Fincanı Eritilmiş Margarin 2 Kahve Fincanı Pudra Şekeri 1 Çay Kaşığı Karbonat Alabildiği Kadar Un Kızartmak İçin: Sıvı Yağ HAZIRLANIŞI İlk olarak geniş bir kapta 1 adet yumurtayı,1 kahve fincanı yoğurdu,1 kahve fincanı eritilmiş margarini,1 çay kaşığı karbonatı ve alabildiği kadar unu iyice karıştırın.Kulak memesi kıvamında bir hamur...

Sayfayı Paylaş