gebe
  1. laetitia

    laetitia Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    2 Mart 2008
    Mesajlar:
    3.226
    Beğenilen Mesajlar:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    bursa

    iştah açan,mideyi güçlendiren macun

    Konu, 'Sağlık İçin Bilgiler' kısmında laetitia tarafından paylaşıldı.

    mideyi güçlendiren besinler mideyi güçlendiren yiyecekler güçlendirmek için İştahsızlıktan şikayetçi melişler için macun tarifi bol bol yemek yersiniz :D


    Çekirdekleri ayıklanmış yarımşar avuç Hind hurması ve ka­yısı, ikişer tutam su teresi tohumu ve söğüt yaprağı, birer tutam safran çiçeği ve nane, iki tutam pırasa tohumlan ile birlikte dövülerek ezilir. Su teresi tohumu hariç diğerleri bir kaba konarak on beş dakika süre ile kaynatılarak süzülür. Süzülerek elde edilen karışıma, macun kıvamına gelinceye kadar su teresi tohumu ilâve edilerek bal ile yoğrulur. Hazırlanan macun bir kavanoza doldurulduktan sonra serin bir yerde saklanır. İştahı açan ve mideyi kuvvetlendiren bu macundan, yemeklerden sonra bir çorba kaşığı yenir.

     
iştah açan,mideyi güçlendiren macun konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. iştah açan havlular

    iştah açan havlular

    iştah açan havlular Everything yine çok yeni bir ürünle vitrini zenginleştirmeye devam ediyor. Showroomlarında satışına yeni başlanan bir innovasyon ürünü olan pasta görünümlü havlular çok yeni olmasına rağmen müşteriler tarafından oldukça ilgi görüyor. Paketlemede pasta şeklini almış olan bu ürünler aslında havlu. Bu esprili sunumu fark edebilmek için sadece biraz daha dikkatli...
  2. iştah

    iştah

    sevinç,aşkta ve işte başarıdır
  3. Kasları Ve Sinirleri Güçlendiren Macun

    Kasları Ve Sinirleri Güçlendiren Macun

    sinirleri güçlendiren bitkiler kasları güçlendiren yiyecekler kas güçlendirici bitkiler kasları besinler kas güçlendirici besinler Bir avuç kuru üzüm, yarımşar avuç badem, fındık, fıstık ve ce*viz içi, amberle birlikte dövülerek ezilir. Hazırlanan karışım yirmi da*kika süre ile suda pişirilerek süzülür. Süzülerek elde edilen posaya kıyılmış iki adet mantar ilâve edilerek macun kıvamına...
  4. İştahı Açan,Mideyi Kuvvetlendiren Macun

    İştahı Açan,Mideyi Kuvvetlendiren Macun

    mideyi kuvvetlendiren yiyecekler Çekirdekleri ayıklanmış yarımşar avuç Hind hurması ve ka*yısı, ikişer tutam su teresi tohumu ve söğüt yaprağı, birer tutam safran çiçeği ve nane, iki tutam pırasa tohumlan ile birlikte dövülerek ezilir. Su teresi tohumu hariç diğerleri bir kaba konarak on beş dakika süre ile kaynatılarak süzülür. Süzülerek elde edilen karışıma, macun kıvamına gelinceye kadar su...

Sayfayı Paylaş