gebe
  1. suskun_gız

    suskun_gız Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    28 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.704
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    izmir

    Italyan balik yahnisi

    Konu, 'Deniz Ürünleri' kısmında suskun_gız tarafından paylaşıldı.

    MALZEMELER 4 adet beyaz etli balık fletosu 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    1 adet ince dogranmış soğan
    2 adet orta boy kabak
    100 gr. dogranmış mantar
    2 adet iriboy domates
    1 çay kaşığı limon suyu
    tuz
    karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Yağsız tavada balıklar pişirilir. Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir. Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir.


     
Italyan balik yahnisi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Japon Baliklari

    Japon Baliklari

    Merhabalar degerli misafirimiz, sitemizde toplu bir temizlik yapmak zorunda kaldik. Su anda gormek istediginiz konuyu maalesef sizlere sunamiyoruz. ilgili sayfamizin google siralamalarindan dusmesi icin gerekli algoritmik degerleri sitemize verdik. Verdigimiz rahatsizlik icin sizlerden ozur dileriz. Dilerseniz yukaridan sitemizin logosuna tiklayarak anasayfamiza gidebilir, Ya da ust sag...
  2. papaz yahnisi

    papaz yahnisi

    MALZEMELER 500 gr. dana kuşbaşı 2 yemek kaşığı margarin 30 adet arpacık soğan 3 adet havuç 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı domates salçası 1 adet kesme şeker 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yapılışı Dana etlerini yıkayıp, yağla birlikte tencereye koyun. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Arpacık soğanları temizleyip, içine atın. Havuçları iri iri doğrayın. Etlerle...
  3. bayram yahnisi

    bayram yahnisi

    kurban yahnisi Bu bayram kurban etleri ile ne yapayım diye düşünmenize hiç gerek kalmadı.Çünkü biz , kurban bayramında ,kurban etlerinizle yapabileceğiniz birbirinden lezzetli et yemeklerinin tariflerini sizlerle paylaşacağız Yapmanız gereken tek şey yemek adlarına tıklayıp tarifini okuyup mutfağa girmek Şimdiden mutlu bayramlar :nazar: MALZEMELER 1 kilo iri kuşbaşı koyun eti 20 adet...
  4. İncik yahnisi

    İncik yahnisi

    İncik yahnisi tarifini ve gerekli olan malzemeleri sizler için veriyorum. 5 kişilik Malzemesi: -5 adet kuzu inciği -1 adet tavuk (temizlenmiş) 1 kg'lik -500 gr. dana eti -tuz -200 gr, arpacık soğanı (soyulmuş), (yaklaşık 15 adet) -1 adet ekmek (diimlenip,kızartılmış) -1/2 bağ maydanoz (ince kıyılmış). Yapılışı: 1.İnciği, tavuğu ve dana etlerini yıkayıp, bir tencereye yerleşti üzerlerini...

Sayfayı Paylaş