Karabaş yağının faydaları

Konu, 'Alternatif Tıp' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.071
    Beğenilen Mesajlar:
    2.150
    Ödül Puanları:
    113
    karabaş yağının faydaları karabaş yağı faydaları
    Karabaş yağının faydaları ve kullanım alanlarıyla ilgili sizlere gereken bilgileri veriyorum

    < Resme gitmek için tıklayın >

    Faydaları : Ağrı kesici,yara iyileştiricidir.Sara ve astımda yatıştırıcıdır.Sinirleri ve kalbi kuvvetlendirir.Damar sertliğine faydalıdır.Kolestrolü ve şekeri düşürür.İdrar yolu iltihaplarını giderir.Ağız dezenfaktanı olarak kullanılır.Diş eti problemlerini tedavi eder.Boğaz enfeksiyonlarını giderir.Nefes açıcıdır. Balgam söktürücüdür.Stres ve gerginliğe faydalıdır.Uykusuzluğu giderir.İyi bir antiseptik olduğundan egzama ve uyuz yaralarında kullanılır.Romatizma-kireçlenme ve mafsal ağrılarında kullanılır.

    Kullanım Şekli : Günde 2 defa bir çay bardağı suya veya şekere 2 damla damlatılarak alınır.

    Haricen cilde masaj yapılarak uygulanır.
     
Karabaş yağının faydaları konusuna benzer içeriklerimiz
  1. Karabaş Yağı Faydaları ve Kullanımı

    karabaş yağı karabaş yağının faydaları yağı faydaları sinek karabas yagi Kalbi kuvvetlendirmeye yardımcı olur, damar sertliğine, kolestorol ve şekere tavsiye edilir. Uykusuzluğa, öksürüğe, balgam söktürücü olarak önerilir. Zindelik verir.Egzama yaralarına yardımcı olur. Sivrisinek kovucu olarak önerilir. Stres ve gerginliğe yardımcı olur. KULLANILIŞI: Dahilen; günde ikişer damla sabah...
  2. Karabaş otunun faydaları

    karabaş otunun faydaları, nelerdir, ve zararları, nasıl kullanılır, ve kullanımı, hakkında bilgiler burada arkadaşlar Alternatif tıpta en çok tercih edilen ve bir çok derde deva olan karabaş otunun, faydaları ve kullanımı hakkında ki bilgileri, bu makaemizde sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler. Midede ve bağırsakta meydana gelen problemleri de yok eden karabaş otu, sakinleştirici özelliğiyle de...
  3. Lavanta Yağının Faydaları

    Lavanta Yağının Faydaları nelerdir lütfen bana Lavanta Yağının yararlarını yazın kızlar.
  4. Susam yağı ve Faydaları

    Susam yağı ve Faydaları susam yağının faydaları Kozmetikte çokça kullanılan susam yağı, özellikleri ve kullanım alanları ile ilgili bilgiler şöyle melekler :) Sesamum indicum bitkisinin olgun tohumlarından, presleme yoluyla elde edilen sabit bir yağ olan susam yağı vitamin mineral antioksidanlar ve lesitin bakımından zengin bir besindir. 1-Susam yağında, sesamol, sesamin ve sesamolin...
  5. Ozon Yağının Faydaları

    Ozon Yağı Faydaları Ozon Yağı Faydaları Nelerdir Sevgili melekler, son yıllarda cilde sağladığı faydalarla dikkat çeken ozon yağı, özellikleri ve kullanım alanları hakkında ki bilgilerimiz şöyle :) - pH 5.5 ile cildin asit örtüsünü korur. - Taze ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanız için doğanın hediyelerinden biridir. - El ve tırnaklarınızın kusursuz görünmesine yardımcı olur. - Cildinize...

Sayfayı Paylaş