gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.184
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    kaşarlı kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    kaşar kız msnleri kaşar msnleri kaşarlı kızlar kızlar kaşarlı kanepe malzemeler
    1 paket tost ekmeği
    400gr.kaşar peyniri
    400gr.sucuk veya salam
    bir miktar tozkırmızıbiber

    yapılışı
    tost ekmeklerinin kenarları bıcak yardımıyla çıkarılıp her dilim kare şeklinde 4 bölünür(1 pakette 12 dilim var.48 tene kanepe çıkıyor).aynı şekilde ve büyüklükte kaşar peyniride parçalanır sucukta ince dilimlenir
    daha sonra her ekmeğin üzerine bir sucuk bir kaşar konup üzerlerin kürdan batırılır ve üzerine tozkırmızıbiber serpilip tepsiye dizilir ve fırına atılır
    kaşarlar eriynceye kadar fırında tutlup çıkartılır


     
  2. *LavinyA*

    *LavinyA* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    4 Kasım 2008
    Mesajlar:
    1.451
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Güvercinler ülkesinden!!! Uzak çookkk uzak yerler!
    Cevap: kaşarlı kanepe
    saolun paylaşımınız için:)
     
kaşarlı kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Tonton Kanepe

    Tonton Kanepe

    MALZEMELER 3 adet orta boy ton balığı konservesi 6 yemek kaşığı mayonez ve 1 kahve fincanı ılık su 3 adet (sadece 3 dal) taze yeşil soğan (çok incecik doğranacak) Yarım demet dereotu (çok ince kıyılmış) 5-6 adet kornişon turşu (tavla zarı gibi çok ufak, küp küp doğranacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Süsleme için gerekli olan malzemeler: 2-3 adet haşlanmış katı yumurta...
  2. Rostolu Kanepe

    Rostolu Kanepe

    MALZEMELER 4 dilim dana eti, haşlanmış 4 dilim francala ekmeği 1 adet biber turşusu 1/2 demet maydanoz 4 adet yumurta 60 gr kapari zeytinyağ tuz HAZIRLANIŞI Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın. Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın. Et parçalarını birer parça...
  3. Balıklı Kanepe

    Balıklı Kanepe

    MALZEMELER 60 gr tereyağı l0 adet siyah zeytin 5 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı limon suyu 2 adet yumurta, haşlanmış 1 adet füme uskumru balığı HAZIRLANIŞI Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın. Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun. Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin. Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip...
  4. Tabuttan kanepe

    Tabuttan kanepe

    Valla millet gerçekten ne çıkaracağına şaşırmış vaziyette bu ne böğle demeyin işte size tabuttan kanepe:D Yanında alttaki bayanı hediye veriyolarmış:hhh:
  5. Kaşarlı Top Köfte

    Kaşarlı Top Köfte

    Malzemeler 500 gr. koyun ve dana karışımı kıyma 1 adet yumurta 2 küçük dilim bayat ekmek 1 baş soğan 150 gr. kaşar peyniri Yeteri kadar kıyılmış maydanoz, tuz, kırmızı biber Yapılışı Koyun ve dana karışımı 500 gr. kıymaya bir adet soğan rendeleyin. Islatılmış ekmek içini, bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi de katarak iyice yoğurun. Yoğururken bir...

Sayfayı Paylaş