keşkek

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
keşkek
malzemeler

1 su bardagi asurelik
bugday
250 gram gerdan eti
2 çorba kasigi tereyagi
Tuz,
karabiber

Yapilis Tarifi
Bugdayi 1 gece önceden islatin. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumusayincaya kadar pisirin. Düdüklü tencereden alin. Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun. Bugdaylari süzüp, tencereye ekleyin. 4 su bardagi et suyu ilave edin. Bugday eriyinceye kadar pisirin. Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çirpin. Servis tabagina alin. 2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemegin üzerinde gezdirin
 
Geri
Üst