gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.167
    Beğenilen Mesajlar:
    2.216
    Ödül Puanları:
    113

    kızlarrrr hadi kocaları pişiriyoruz:)))))))

    Konu, 'Ah Erkekler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Kocaların çoğu pişirilme sürecinde yanlış işlem gördüklerinden yumuşaklıklarını ve iyi niteliklerini kaybederek bozulurlar. Gerçek odur ki, bazı kadınlar onları sıcak suda haşlıyarak, bazıları ilgisizlikleriyle dondurarak, bazıları da basıp, ezip tursusunu kurarak ve yine kimileri de savurganca harcayarak bozulmalarına neden olurlar. Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez. Ancak iyi pişirilenin gerçekten tadına doyum olmaz. Koca seçiminde ne lüferin alımındaki gümüş pırıltısı, ne barbunyanın altın yaldız görünümü geçerlidir. Bunun için çarşı pazar dolaşmaya da gerek yoktur. Genellikle en iyileri kapınızın önüne gelenlerdir.

    Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz yapınız. Kendinizi sabırla pişiremeyecekseniz almaktan vazgeçiniz.
    Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprak çanaktan başkası yoksa özenle kullanıldığında aynı işi görebilir.
    Kocalar da karides ve istakoz gibi canlı pişirilirler. Bazen pişerken tencerenin dışına taşıp yanabilir yada kenarları sertleşerek kabuk tutabilirler. Onları tencerelerinde tutmak için görev duygusu adli zayıf iplikten çok huzur adli sağlam sicimle sıkı sıkıya bağlanmalıdır.

    Sevgi, sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır. Kişiliğinde uygun bir ısıya ayarlanarak ateşe oturtulur. Köpürerek tasması halinde kaygılanılmamalıdır. Pek çoğu iyice pişinceye kadar sik köpürebilir.
    Özellikle sirke ve karabiber yerine tatıcıların öpücük adi altında sattıkları sekerden biraz konulabilir. Tadına bakarken hoşgörü, iyimserlik ve neşe benzeri baharattan birer tutam katmanız önerilir.

    Ancak bunlar diğer baharatlar gibi azar ve dikkatlice kullanılmalıdır. Yumuşaklığını kontrol ederken sertleşmesinden kaçınılmalıdır. Fazla yayılmasını ve kabin dibine oturarak ise yaramaz hale gelmesini önlemek için arada bir hafifçe karıştırılmalıdır. Kıvama geldiğini anlamamak olanaksızdır.

    Böyle pişirildiği zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır. Dikkatsizlik nedeniyle ev ateşini soğutmazsanız, bozulmadan istediğiniz süre dayanır. Bu yolda hazırlanmış koca mutlu bir ömür boyunca tadını korur


     
  2. *GüMüŞ*

    *GüMüŞ* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.734
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Koca Pişirme Rehberi...
    [​IMG]
    Kocaların çoğu pişirilme sürecinde "yanlış işlem" gördüklerinden yumuşaklıklarını ve iyi niteliklerini kaybederek bozulurlar.Gerçek odur ki, bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak, bazıları ilgisizlikleriyle dondurarak, bazıları da basıp, ezip turşusunu kurarak ve yine kimileri de savurganca harcayarak bozulmalarına neden olurlar.

    Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez. Ancak iyi pişirilenin gerçekten tadına doyum olmaz. Koca seçiminde ne lüferin alımındaki gümüş pırıltısı, ne barbunyanın altın yaldız görünümü geçerlidir.Bunun için çarsı pazar dolaşmaya da gerek yoktur. Genellikle en iyileri kapınızın önüne gelenlerdir.


    Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz yapınız.Kendinizi sabırla pişiremeyecekseniz almaktan vazgeçiniz.


    Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprak çanaktan başkası yoksa özenle kullanıldığında aynı işi görebilir.


    Kocalar da karides ve ıstakoz gibi canlı pişirilirler. Bazen pişerken tencerenin dışına taşıp yanabilir yada kenarları sertleşerek kabuk tutabilirler.


    Onları tencerelerinde tutmak için "görev duygusu" adlı zayıf iplikten çok "huzur" adlı sağlam sicimle sıkı sıkıya bağlanmalıdır.


    Sevgi, sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır. Kişiliğinde uygun bir ısıya ayarlanarak ateşe oturtulur. Köpürerek taşması halinde kaygılanılmamalıdır. Pek çoğu iyice pişinceye kadar sık sık köpürebilir.


    Özellikle sirke ve karabiber yerine tatlıcıların "öpücük" adı altında sattıkları şekerden biraz konulabilir. Tadına bakarken hoşgörü, iyimserlik ve neşe benzeri baharattan birer tutam katmanız önerilir.


    Ancak bunlar diğer baharatlar gibi azar azar ve dikkatlice kullanılmalıdır. Yumuşaklığını kontrol ederken sertleşmesinden kaçınılmalıdır. Fazla yayılmasını ve kabın dibine oturarak ise yaramaz hale gelmesini önlemek için arada bir hafifçe karıştırılmalıdır. Kıvama geldiğini anlamamak olanaksızdır.


    Böyle pişirildiği zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır.


    Dikkatsizlik nedeniyle ev ateşini soğutmazsanız, bozulmadan istediğiniz süre dayanır. Bu yolda hazırlanmış "koca" mutlu bir ömür boyunca tadını korur!


    (bu yazı 1800 yıllarında basılmış bir yemek kitabının ön sözünden alınmıştır.)
     
  3. *jellibon*

    *jellibon* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    6.787
    Beğenilen Mesajlar:
    36
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    mutluluk ülkesinden
    Ce: Koca Pişirme Rehberi...

    :hhh: emeğine sağlık canım
     
  4. nisan

    nisan Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    5.707
    Beğenilen Mesajlar:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    isvicre
    Ce: Koca Pişirme Rehberi...

    emegine saglik canim
     
  5. Misafir

    Misafir Forum Okuru

    Ce: Koca Pişirme Rehberi...
    emeğine sağlık
     
  6. esena

    esena Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ocak 2008
    Mesajlar:
    4.074
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    TRABZON
    Ce: kızlarrrr hadi kocaları pişiriyoruz:)))))))

    emeğine sağlık çok güzeldi
     
kızlarrrr hadi kocaları pişiriyoruz:))))))) konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Ekmek pişiriyor, yoğurt mayalıyor...

    Ekmek pişiriyor, yoğurt mayalıyor...

    Ekmek pişiriyor, yoğurt mayalıyor... Ariston'un yeni solo fırınları ev ekmeği, evde mayalanmış yoğurt gibi özlenen tatları da sunabiliyor. Modellerin en önemli özelliklerinden biri de kendi kendilerini temizleyebilmeleri. Et, Ekmek, Tatlı-Pasta ve Pizza olmak üzere dört otomatik programa sahip olan fırınlar, en iyi sonuçları vermek için gerekli ısıyı ve pişirme süresini ayarlıyor. Bu...
  2. kızlarrrr burayaa

    kızlarrrr burayaa

    askılı bulizler mini etekler çantalar&cüzdanlar converse ayakkabılar...
  3. kızlarrrr bana yardım edin ;(

    kızlarrrr bana yardım edin ;(

    slm kızlar bana yardım edin :( ailemle ilgili sorunlar yüzünden sevgilimle 6 ay yüzyüze gelemedik telde görüştük devamlı ve o benim onu sevdiğim kadar sevmiyodu beni hissediyordum ama ben ona çok aşıktım.neyse sorunlar düzelmeye başladı biz tekrar yüzyüze görüşmeye başladık falan bi gece msj geldi gsm operatöründan netten konuşma detayını görebiliyomuşuz benimkinden şifresini istedim vermedi...
  4. slm kızlarrrr

    slm kızlarrrr

    merhabalar ben forma yeni katıldım benide alır mısınız kızlar aranıza mersindenim 16 yaşındayım kızlar
  5. Sağlıklı pişiriyor musunuz ??

    Sağlıklı pişiriyor musunuz ??

    Arkadaşlar biliyoruz sağlıklı yaşamak günümüz şartları için çok önemli çünkü ipi bir kaçırınca yakalıyamıyoruz artık.Onun için sağlığınıza kesinlikle dikkat etmniz gerekiyor.Sağlıklı günleriniz bol olsun diyerek konuya geçmek istiyorum.Sebzeler sağlık açısından çok öenmli etken.Peki sebzeleri doğru pişiriyor musunuz?? Domates: Pişirilmiş domates, çiğ domatese göre daha güçlü bir likopen...

Sayfayı Paylaş