gebe
  1. Kayıtsız Üye

    Kayıtsız Üye Forum Okuru

    Künefe nasıl yapılır?

    Konu, 'Soru-Cevap' kısmında Kayıtsız Üye tarafından paylaşıldı.

    Evde künefe yapmak istiyorum çok mu zor bilmiyorum lütfen Künefe nasıl yapılır? biliyorsanız banada yazın
     
  2. Misafir

    Misafir Forum Okuru

Künefe nasıl yapılır? konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. künefe gördüm ..:))

    künefe gördüm ..:))

    rüyada nescafe görmek rüyada künefe yemek künefe görmek şekerpare rüyamda künefe gördüm :)))4 e bölüp yiyordum komik ama gördüm işte ne anlama geliyor acaba:)))
  2. Künefe kuyruğunda yumruk yediler

    Künefe kuyruğunda yumruk yediler

    Hatay'ın kurutuluşunun 69'uncu yıldönümünde düzenlenen festivalde yapılan 50 metre uzunluğundaki künefenin dağıtımında yaşanan izdihamda yumruklar konuştu Atatürk Caddesi'nde 50 metre uzunluğundaki künefenin şerbetini Hatay Valisi Nusret Miroğlu ile Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu döktü. Höyük kardeşler tarafından yapılan künefede 600 kilo kadayıf, 280 kilo peynir, 350 kilo...
  3. Fıstıkı künefe

    Fıstıkı künefe

    MALZEMELER 300 gr tel kadayıf 200 gr künefe beyniri 1 çorba kaşığı tereyağ 1 kase yeşil fıstık SERBETİ İÇİN 2 su bardağı su 3 su bardağı toz şeker 1 dilim limon HAZIRLANIŞI 300 gr tel kadayıfı ince olarak kesin.Tavaya bir çorba kaşığı tereyağını iyice yayın.Üzerine tel kadayıfın yarısını ilave edin. Üzerine künefe peynirleri ilave edin.Künefe peynirin üzerine kalan tel kadayıfı...
  4. Evde Künefe Nasıl Yapılır bilen var mı?

    Evde Künefe Nasıl Yapılır bilen var mı?

    Arkadaşlar ben evde künefe yapmak istiyorum bizim buralarda künefe bulmak çok zor bulsanızda çok pahalı olur o yüzden evde yaparım dedim ama tarifini bilmiyorum nasıl yapabilirim:S Evde Künefe Nasıl Yapılır bilen varsa yazsın bana
  5. Kurban kavurması nasıl yapılır?

    Kurban kavurması nasıl yapılır?

    Kurban bayramında her evin mutfağında kurbandan kavurmalar pişicek.Kurban eti nasıl pişirilir,kurbandan kavurma nasıl yapılır,kavurma tarifi hakkında detaylı bilgiler yazımızda. Kavurmanın lezzetli olması için etin dinlendirilmesi gerekir. Ancak, bayramda böyle bir imkân olmadığı için etin, hayvanın aynı bölgesinden kesilip, hiç yağ eklemeden kendi yağında pişirilmesi lezzetini artıracaktır....

Sayfayı Paylaş