Latin Pay (Brezilya Mutfağı)

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Latin Pay (Brezilya Mutfağı)
Malzemeler:

500 gr dana kusbasi
1 dilimlenmis sogan
100 gr dilimlenmis mantar
3 adet dilimlenmis havuç
400 gr et suyu
baharat
5 adet patates
100 gr un
1/4 çay kasigi kabartma tozu
biraz su
50 gr tereyagi ya da margarin


Yapilisi:

Sogani, mantari, havuçlari, eti bir tencereye koyun.
Et suyunu ve baharati ekleyin.
1,5 saat orta isida bir firinda pisirin.
Önceden soyulmus ve dilimlenmis patatesleri ilave edin.
20 dakika daha pisirin.
Diger yanda unu, yagi, suyu ve kabartma tozunu karistirarak hamurunu hazirlayin.
Hamuru açarak gövecin agzini kapatacak biçime getirin ve etli karisimin üstüne örtün, 40 dakika firinda pisirin.
Sicak servis yapin
 
Geri
Üst