Mangalda Et Nasıl Pişirilir?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Mangalda Et Nasıl Pişirilir?
Mangalda Et Nasıl Pişirilir?
Selam arkadaşlar sizden mangalda et pişimi hakkında püf noktalar rica ediyorum lezzetini arttırmak için.
 
Mangalda Et Pişirme

Mangalda pişirilen etin lezzetli olabilmesi için çevirme işlemi çatal yerine maşa ile yapılmalıdır. Çatalla çevrilen etlerin içindeki sular ateşe aktığı için, pişirdiğiniz et adeta ota dönüşür. Unutmayın ki, etin lezzetli olmasının en önemli unsuru içindeki suyu ile birlikte pişmesidir.

Mangalda pişirdiğiniz ete duman kokusunun ve tadının sinmemesi için yıkadığınız bir elma ya da bir parça limonun kabuğunu ateşe atın.

Ateşe atacağınız birkaç dal biberiye de ete farklı bir tat katabilir.
 
Geri
Üst