gebe
  1. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul

    Melekler hangi konuda tehlikelisiniz?

    Konu, 'Anket : 100 kişiye sorduk' kısmında ARZUZU tarafından paylaşıldı.

    Hiç birileri için tehlikeli olabileceğinizi düşündünüz mü? İş yerinde, aşkta, kendinize karşı veya her konuda tehlikeli olup olmanızı anlamanızı sağlayan testi yanıtlayın, tehlikeli misiniz öğrenin!

    1- Maskeli baloya giderken hangi kıyafeti tercih edersiniz?
    a) Kendi kıyafetinizle ancak maske takarsınız,
    b) Prens veya prenses
    c) Maymun veya tavşan
    d) Kara şövalye

    2- Hoşlandığınız kişi evinde kirpi besliyorsa ne düşünürsünüz?
    a) Amma cins biri
    b) Biraz tuhaf biri
    c) Ne orjinal
    d) Acaba kirpiden hastalık bulaşır mı

    3- Siz kahve içerken kirpiyi arkadaşınız kucağına alıyorsa haliyle yadırgıyorsunuz ne sorarsınız?
    a) Neden kirpi?
    b) Neden kedi ya da köpek değil?
    c) Ben de tutabilir miyim?
    d) Aşısı var mı?

    4- En yakın arkadaşınızın nişanlısını restoranda başkasıyla yemek yerken gördünüz ne yaparsınız?
    a) Bir merhaba diyerek tepkisini görmek istersiniz
    b) Üstünde durmazsınız bir iş yemeği olabilir
    c) Bir şekilde onların masasına konuk olursunuz
    d) Kendinizi belli etmeden izlersiniz

    5- Hoşlandığınız biriyle yemekteyken 'keşke annemde burada olsaydı, bu yemekleri çok severdi' derse..
    a) Bütün büyü kayboldu
    b) İştahınız kaçtı
    c) Birden bire fenalık geçirir gibi herşeyi yemek istediniz
    d) Anneni çağır, boğazımdan geçmeyecek diyerek dalga geçerdiniz

    6- Sonra 'Dalga geçtim, tepkini merak ettim' derse..
    a) Büyü geri geldi
    b) İştah gelmiyor
    c) Yemeye devam
    d) Bozuldunuz

    7- Yeni aşıksınız bir gün size çok önemli birşey söyleyeceğini söylese..
    a) Eyvah, evli galiba..
    b) Başı dertte değildir umarım
    c) Evlenmek istiyor.
    Demek sırrı var!

    8- Size CIA ajanıyım derse?
    a) Nasıl sezmedim diye içlenirsiniz
    b) Şaka olmalı dersiniz
    c) Ne heyecanlı dersiniz
    d) Dikkatli olmalı mıyım?

    9- Kalabalık bir arkadaş grubuyla akşam nerede buluşmak istersiniz?
    a) Sinemada
    b) Yemekte
    c) Barda
    d) Evde

    10- Dans yarışması izlerken hangisi sizi rahatsız eder?
    a) Dansçının ritm kaçırıyor olması
    b) Giysisinde büyüyen bir sökük olması
    c) Asık suratla dans etmesi
    d) Herkese bakıp size bakmaması





     
    TİTAN bunu beğendi.
  2. TİTAN

    TİTAN *Melekler Mekanı*

    Kayıt:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    14.192
    Beğenilen Mesajlar:
    2.685
    Ödül Puanları:
    113
    İlk cevaplar benden olsun :D:D
    1d 2c 3a 4a 5d 6d 7c 8c 9d 10a
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  3. NİLDAĞ

    NİLDAĞ Forum Okuru

    1.b 2.c 3.a 4.a 5.d 6.c 7.d 8.c 9.b 10.c
     
  4. ÖzGüL

    ÖzGüL Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    17 Nisan 2012
    Mesajlar:
    965
    Beğenilen Mesajlar:
    599
    Ödül Puanları:
    193
    1a 2a 3a 4a 5d 6c 7b 8c 9b 10a ayrıyetten eğer bana erkek arkadaşım yemek yerken annemde olaydı gibi bi dalgada bulunsaydı annesi olması problem değil ama romantık güzel bi yemekte ne işi var eğer öle deseydi orda hiç bozuntuya vermez ertesı gün kesın terkederdim.romantık yemeğe annesını getiriyosa özel bi hayatımız olmayacak bu çocuk fazla anacı hahaha

    - - - Updated - - -

    normal bi yemekte gelmesi bazen bana keyif veriyor annesini mutlu ediyor :) buda hoşuma gidiyo hayırlı evlat olmak önemli .
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  5. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    oooo Titanım seni görmek ne güzel :D:D HEMEN cevaplıyorummm titanım sakın kızma cevabın bu ama
    Her konuda tehlikelisiniz
    Siz özel hayatınızda da iş hayatınızda da etrafınızdakiler için de tehlikelisiniz. Keskin kararlar veriyor ve başkalarını bu kararlarda hesaba katmıyorsunuz. Hayatı tek kişilik yaşıyor gibi bencil davranıyorsunuz ama bir yandan da insan ilişkilerinde herkesin size tabi olmasını istiyorsunuz. İstediğinizi elde etme konusunda hiçbir engel tanımıyorsunuz, başkalarını çiğneyebiliyorsunuz. Evet bu sizi acımasız biri yapıyor. Zirvede olmak hoşunuza gittiği için nabza göre şerbet verme huyunuz sayesinde kimse zarar görmüyor. Aşkta da tehlikelisiniz elde etmeyi seviyor ancak sadakat zor geliyor

     
    TİTAN bunu beğendi.
  6. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    özgulcum cevabınnnn

    İş hayatında tehlikelisiniz
    Siz iş ortamında tehlikelisiniz. Ama öncelikle şunu söylemek gerekir. Yarattığınız tehlike gerçek bir tehlike sayılmaz, çünkü zarara yol açmıyor ancak gerginlik yaratıyorsunuz. Kimseye toleransınız yok ve hemen suçlu arıyorsunuz. Etrafınızdakiler bu yüzden sürekli gergin.



     
  7. TİTAN

    TİTAN *Melekler Mekanı*

    Kayıt:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    14.192
    Beğenilen Mesajlar:
    2.685
    Ödül Puanları:
    113

    Zuzu aşkolsun, testi sen mi hazırlıyorsun sanki hahaha

    Ama ben buna kusura bakma sadece gülerim :puha:
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  8. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    nilim senınde sonucun ;)
    Aşkta tehlikelisiniz
    Çok duygusal olduğunuz için başınız aşkta sık sık derde giriyor. Duygularınızı abartılı yaşıyor ve bu yüzden ufak kıpırtıları aşk zannediyorsunuz. Çok çabuk karar vermeyip durumu değerlendirseniz sorun olmaz. Sonrasında ise heyecanınız çabuk sönüyor. Sonuç hüsran..


     
  9. NİLDAĞ

    NİLDAĞ Forum Okuru

    arzuzu sıralamayı bozdun küsütm sana :hıms:
     
  10. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    askolsun tıtanımmm ben hazırlasam sana boyle sonuç hazırlarmıyım cevaplarınıza gore sonuç bu
     
    TİTAN bunu beğendi.
  11. *EYLÜLMEHMETUTKU*

    *EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    13 Aralık 2012
    Mesajlar:
    936
    Beğenilen Mesajlar:
    498
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    doğduğum yerde :D:D
    1-a
    2-a
    3-a
    4-b
    5-d
    6-d
    7-c
    8-b
    9-d
    10-a
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  12. ÖzGüL

    ÖzGüL Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    17 Nisan 2012
    Mesajlar:
    965
    Beğenilen Mesajlar:
    599
    Ödül Puanları:
    193
    iş hayatına atılmıyom o yüzden dermişim hahaha patron olcam ben kızdımmı kovcam büyük adam olcam hahaha yaa bak arzu beni kötü olmaya itiyosun :D
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  13. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    özgülüm içinizdeki karameleği ortaya çıkardım hahaha dermişim
     
    TİTAN bunu beğendi.
  14. nehir.

    nehir. Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    18 Aralık 2012
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    1d 2a 3d 4a 5a 6d 7d 8d 9b 10c
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  15. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    eylülüm sonuç :)
    İş hayatında tehlikelisiniz
    Siz iş ortamında tehlikelisiniz. Ama öncelikle şunu söylemek gerekir. Yarattığınız tehlike gerçek bir tehlike sayılmaz, çünkü zarara yol açmıyor ancak gerginlik yaratıyorsunuz. Kimseye toleransınız yok ve hemen suçlu arıyorsunuz. Etrafınızdakiler bu yüzden sürekli gergin

     
Melekler hangi konuda tehlikelisiniz? konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. çocuklara hangi yaşta bazı konularda sınır koymalı?

    çocuklara hangi yaşta bazı konularda sınır koymalı?

    Çocuk üç yaşlarındayken sınırların koyulması, oluşturulması büyük önem taşır. Bu yaşlarda sınırların belirlenmesi hem çok kolay hem de çok zordur. Uçan Balon Çocukevi Kolaydır; çünkü bu yaşta anne-babalar çocuklarına kayıtsız şartsız güvenirler. Zordur; çünkü ebeveynlerin sınırları belirlerken, çocuğun birtakım deneyimleri yaşamasını engellemeden veya aşırı tepki göstermeden veya sınırları çok...
  2. hangi melek

    hangi melek

    Cennete cok guzel lezzetli bir meyve vardir ve ondan sadece bir melek yiyecek sizce hangi melek yiyecek onu?
  3. turşu konusunda iddalı  olan melekler buyurun

    turşu konusunda iddalı olan melekler buyurun

    slm melekler güzel bir sonbahardayız ve kış hazırlıkları yoğun olan bir mevsimdir,sizlere turşu tarifi vereyim.:thanks: KARIŞIK TURŞU malzemeler= yarım kilo freg domates(olgunlaşmamış domates) yarım kilo havuç,yarım kilo kornişon,yarım kilo taze kelek,yarım kilo domates ,yarım kilo taze küçük yeşil biber,1 baş sarımsak ,1 şişe sirke,su, tuz biber hariç bütün malzemeyi doğrayın, 5...
  4. Hangi parfümü kullaniyorsunuz melekler?

    Hangi parfümü kullaniyorsunuz melekler?

    Selam arkadaslar,kullandiginiz parfümler hangileri yazarmisiniz?Benim favori kokularim ARMANi,HUGO,DOLCE GABBANA(light blue)
  5. Evliliklerde En Çok Hangi Konularda Sorun Çıkıyor?

    Evliliklerde En Çok Hangi Konularda Sorun Çıkıyor?

    evlilik sorunları, evlilikte sorunlar, evlilikte en çok rastlanan sorunlar Sevgili melekler, en çok mutluluk pozları veren çiftlerde bile görülebilen problemler, hayatın tadı tuzudur. Dozunda ve kıvamında yaşanan fikir ayrılıkları, küçük atışmalar aslında o ilşkinin sağlıklı olduğunu gösterir. Ancak bazı durumlarda sorunlar büyür ve artık içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Böyle zamanlarda...

Sayfayı Paylaş