gebe
  1. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul

    Melekler özgüven testi

    Konu, 'Kadınca' kısmında ARZUZU tarafından paylaşıldı.

    Öz güveniniz ne kadar ? O ne kadarsa sen de o kadarsın. Eğer sahipseniz başaramayacağınız şey yoktur ama bir giderse başınıza çok dertler açar. Ama sakın öz güveni küstahlıkla karıştırmayın. 1. Verdiğiniz kararlar üzerinde ne kadar güveniniz var? a) Oldukça fazla
    b) Yeterince
    c) Yanlış yapmaktan korktuğum için pek fazla güvenmem
    2. Sosyal toplantılarda farklı gruplar içine dağılıp yabancılarla konuşmayı mı tercih edersiniz yoksa kendi gurubunuz içinde kalmayı mı?
    a) Yabancılarla konuşurum
    b) Tercihim yok, her ikisini de yaparım
    c) Kendi gurubumda kalırım
    3. Ünlü birisi ile tanışma ihtimaliniz olsa heyecanlanır mısınız?
    a) Hayır
    b) Biraz
    c) Oldukça fazla
    4. Dış görünümünüze ne kadar önem verirsiniz?
    a) Fazlasıyla önem veririm
    b) Arada bir dikkat ederim
    c) Hiç vermem
    5. Dışardan pozitif biri olarak mı görünüyorsunuz?
    a) Kesinlikle evet
    b) Umarım
    c) Sanmıyorum
    6. Oyun oynarken kazanmak için mi yoksa eğlenmek için mi oynarsınız?
    a) Her zaman kazanmak için oynarım
    b) İkisi için de oynarım
    c) Sadece eğlenmek için oynarım
    7. Hiç televizyondaki yarışma programlarından birine katılmak için başvurdunuz mu?
    a) Evet
    b) Düşündüm ama hiç gerçekleştirmedim
    c) Hiç olmadı, düşünmedim bile
    8. Kalabalık bir gruba, bildiğiniz herhangi bir konuda seminer vermeniz gerekse nasıl hissedersiniz?
    a) Hiç sorun değil
    b) Çok mutlu olmam ama önerilirse kabul ederim
    c) Kesinlikle yapmayı istemem
    9. Fırsat bulursanız etkili ve güçlü insanlarla konuşmaktan hoşlanır mısınız?
    a) Evet
    b) Özellikle uğraşmam
    c) Hayır

    10. Pozitif düşünmenin gücüne inanır mısınız?

    a) Evet
    b) Bazen
    c) Hayır. İnsanın kaderinde ne varsa o olur
    11. Hayatınızda hiç herhangi bir televizyon ya da radyo programını arayıp bir tartışmaya katıldınız mı?
    a) Evet
    b) Hayır ama gelecekte olabilir
    c) Hayır ve asla yapacağımı sanmam

    12. Kaç defa patronunuza gidip herhangi bir konuda onunla aynı fikirde olmadığınızı söylediniz?

    a) Pek çok defa
    b) Sadece çok gerektiğinde
    c) Asla
    13. Bir gurup içinde tartışmaya katıldınız ve görünüşe göre guruptaki herkes şiddetle sizin fikrinize karşı çıkıyor. Eğer haklı olduğunuzdan eminseniz nasıl davranırsınız?
    a) Tartışmadan daha büyük zevk alırım ve kendi fikrimi kanıtlamak için uğraşırım
    b) Fikrime sadık kalırım ama ‘Bu konuda farklı düşünüyoruz anlaşılan’ diyerek tartışmayı bir an önce bitiririm.
    c) Tartışmaktan vazgeçerim ve yanılmış olabileceğimi düşünürüm
    14. Yardım toplamak için farklı bir görevi (palyaçoluk mesela) yapar mısınız?
    a) Evet
    b) Belki yapabilirim ama çok zorlanırım
    c) Hayır
    15. Tren bileti alabilmek için uzun süredir sırada beklediniz ve nihayet gişeye geldiğinizde gişe memuru oldukça kaba ve negatif davrandı. Nasıl tepki verirdiniz?
    a) İdarecinin kim olduğunu sorar ve arkamda bekleyen insanların önünde gürültülü bir şekilde şikayet ederim.
    b) Sadece görevliye pek yardımcı olmadığını söylerim
    c) Şikayet etmem ama görevli ne istediğimi anlayana kadar sabırla devam ederim.
    16. Kaç defa bir tartışma sırasında güçsüz tarafı desteklediniz?
    a) Oldukça fazla. Doğru olduğunu düşündüğüm sürece her zaman destek olurum
    b) Zaman zaman
    c) Çok ender. Mümkün olduğunca tartışmalardan uzak dururum.
    17. Çalıştığınız iş yerinde yeniden kadrolaşmaya gidileceği söylendi, nasıl hissedersiniz?
    a) Eğer mümkünse yeni kadroda yer almaya çalışırım sonuçta daha iyi bir kariyer fırsatı olabilir.
    b) Biraz endişelenirim. Her şeyin olduğu gibi kalmasını tercih ederim.
    c) Oldukça endişelenirim, bunun anlamı işten çıkarma yada görevlerin değişmesi anlamına gelebilir.
    18. Uçakla seyahat etmekten ne kadar rahatsız olursunuz?
    a) Hiç rahatsız olmam, istatistiksel olarak uçaklar en güvenli araçlardan biri
    b) Oldukça gergin olurum
    c) Rahatsızlıktan öte dehşete düşerim
    19. Toplantıların yıldızı olmayı, buralarda espriler yapmayı sever misiniz?
    a) Evet
    b) Toplantıların yıldızı değilim ama belki bir iki şaka yapabilirim
    c) Hayır
    20. Boş bir yolda hız yapmaktan hoşlanır mısınız- ister misiniz?
    a) Evet olabilecek en hızlı şekilde giderim
    b) Zaman zaman hız limitini aştığım olur
    c) Hayır, hızlı araba kullanmak beni korkutur.

     
    cagla4277 bunu beğendi.
  2. NİLDAĞ

    NİLDAĞ Forum Okuru

    1b 2b 3a 4a 5a 6c 7c 8a 9a 10a 11b 12b 13b 14a 15b 16c 17a 18b 19a 20a
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  3. *EYLÜLMEHMETUTKU*

    *EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    13 Aralık 2012
    Mesajlar:
    935
    Beğenilen Mesajlar:
    494
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    doğduğum yerde :D:D
    1-a
    2-b
    3-b
    4-a
    5-a
    6-b
    7-b
    8-a
    9-a
    10-a
    11-c
    12-a
    13-a
    14-b
    15-b
    16-a
    17-a
    18-a
    19-a
    20-b
     
  4. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    Sizi tanımlayan kelimeler: Dışa dönük, kendinden emin. Yaptığınız her alanda başarılı olacağınıza dair inancınız sonsuz. Tek dikkat etmeniz nokta başarılı olmak konusunda aşırı güven duymanız. Başarı siz istiyorsunuz diye birden gerçekleşmez aksine çok çalışarak elde edilir. Ayrıca hemen hemen her konuda öne atıldığınız için sizi kendini beğenmiş yada ukala bulabilir ve sizin ayağınızın kaymasını dört gözle beklemeye başlayabilirler. Ve en önemlisi de öz güven ile küstahlığı lütfen karıştırmayın. Kimseyi kırmamalı ve rencide etmemelisiniz. Her ne kadar haklı olduğunuz davalar olsa bile…
     
  5. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    Sizi tanımlayan kelimeler: Dışa dönük, kendinden emin. Yaptığınız her alanda başarılı olacağınıza dair inancınız sonsuz. Tek dikkat etmeniz nokta başarılı olmak konusunda aşırı güven duymanız. Başarı siz istiyorsunuz diye birden gerçekleşmez aksine çok çalışarak elde edilir. Ayrıca hemen hemen her konuda öne atıldığınız için sizi kendini beğenmiş yada ukala bulabilir ve sizin ayağınızın kaymasını dört gözle beklemeye başlayabilirler. Ve en önemlisi de öz güven ile küstahlığı lütfen karıştırmayın. Kimseyi kırmamalı ve rencide etmemelisiniz. Her ne kadar haklı olduğunuz davalar olsa bile…
     
  6. cagla4277

    cagla4277 Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    25 Aralık 2012
    Mesajlar:
    356
    Beğenilen Mesajlar:
    120
    Ödül Puanları:
    43
    Şehir:
    Yalova
    1b 2b 3a 4a 5b 6a 7a 8a 9a 10a 11b 12a 13a 14a 15c 16a 17a 18a 19b 20b
     
  7. CeMoŞ

    CeMoŞ Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    1.861
    Beğenilen Mesajlar:
    1.110
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    hımmmm
    1 b 2 b
    3 b
    4 b
    5 a
    6 b
    7 c
    8 a
    9 a
    10 b
    11 a
    12 boş
    13 b
    14 a
    15 a
    16 a
    17 b
    18 b
    19 a
    20 c
     
  8. *gülüs*

    *gülüs* Hamiş Melek

    Kayıt:
    20 Ekim 2012
    Mesajlar:
    346
    Beğenilen Mesajlar:
    163
    Ödül Puanları:
    43
    Şehir:
    trabzon
    1)c
    2)c
    3)b
    4)b
    5)a
    6)c
    7)b
    8)a
    9)a
    10)a
    11)c
    12)b
    13)b
    14)b
    15)c
    16)a
    17)a
    18)c
    19=)c
    20)b
    21)b
     
  9. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    cağlacım senınde cevabın aynı

    Sizi tanımlayan kelimeler: Dışa dönük, kendinden emin. Yaptığınız her alanda başarılı olacağınıza dair inancınız sonsuz. Tek dikkat etmeniz nokta başarılı olmak konusunda aşırı güven duymanız. Başarı siz istiyorsunuz diye birden gerçekleşmez aksine çok çalışarak elde edilir. Ayrıca hemen hemen her konuda öne atıldığınız için sizi kendini beğenmiş yada ukala bulabilir ve sizin ayağınızın kaymasını dört gözle beklemeye başlayabilirler. Ve en önemlisi de öz güven ile küstahlığı lütfen karıştırmayın. Kimseyi kırmamalı ve rencide etmemelisiniz. Her ne kadar haklı olduğunuz davalar olsa bile…
     
    cagla4277 bunu beğendi.
  10. *EYLÜLMEHMETUTKU*

    *EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    13 Aralık 2012
    Mesajlar:
    935
    Beğenilen Mesajlar:
    494
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    doğduğum yerde :D:D


    vallahada billahada beni anlattın kız harbi öleyim pek sevilmezdim iş yerinde....aman kimsenin sevgisine ihtiyacım yok herkes beni sevmicek kıskanacak diye başarıdan vazgeçemem ben....
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  11. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    cemoşum cevabın
    Sizi tanımlayan kelimeler: Güvenilir, pozitif ve düşünceli. Sizin genelde pozitif bakan ve kendine güvenen biri olduğunuzu söyleyebiliriz.
    Güven konusunda aşırıya kaçmadığınız için, muhtemelen arkadaşlarınız arasında oldukça sevilen birisiniz. İnsanlar ile üstünlük taslamadan aynı seviyede iletişim kurabiliyorsunuz.
     
    CeMoŞ bunu beğendi.
  12. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    gülüşüm cevabın
    Sizi tanımlayan kelimeler: Güvenilir, pozitif ve düşünceli. Sizin genelde pozitif bakan ve kendine güvenen biri olduğunuzu söyleyebiliriz.
    Güven konusunda aşırıya kaçmadığınız için, muhtemelen arkadaşlarınız arasında oldukça sevilen birisiniz. İnsanlar ile üstünlük taslamadan aynı seviyede iletişim kurabiliyorsunuz.
     
  13. CeMoŞ

    CeMoŞ Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    1.861
    Beğenilen Mesajlar:
    1.110
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    hımmmm


    aaa aynııı bennn :D:D sağol arzucummm
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  14. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    nedemek cemoşum sende sağol :D:D
     
  15. *gülüs*

    *gülüs* Hamiş Melek

    Kayıt:
    20 Ekim 2012
    Mesajlar:
    346
    Beğenilen Mesajlar:
    163
    Ödül Puanları:
    43
    Şehir:
    trabzon
    hee valla herkesle anlaşırım pek nadirdir anlaşmadığım onlarda kendini beğenmiş egosu yüksek insanlardır :D

    - - - Updated - - -

    cemoşş aynı kişilikte çıkmışız :D:D
     
    ARZUZU bunu beğendi.
Melekler özgüven testi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Haydi Melekler Hafıza Testi Yapıyoruz

    Haydi Melekler Hafıza Testi Yapıyoruz

    Aşağıda yer alan kolay ve hızlıca uygulayabileceğiniz hafıza testi National Institude of Mental Health ve Amerika’da bulunan Memory Assessment Clinic bünyesinde hazırlanmıştır. Bu test hafızanızın normal fonksiyonlara sahip olup olmadığı hakkında size genel bir fikir verecektir. Eğer hafızanızla ilgili bir problem yaşadığınızdan şüpheleniyorsanız mutlaka doktorunuza başvurmalısınız....
  2. Özgüven testi

    Özgüven testi

    özgüven testi özgüven testleri testi oyunu Aşağıdaki sorulara Evet-Hayır şeklinde cevap verip sonra Puanlama tablosu ile karşılaştırın. 1. İş ya da üniversite için yaptığınız üç başvurunuz reddedilirse kendi yeteneğinizden şüphe eder misiniz? a) Evet b) Hayır 2. Büyük kalabalıklar kafanızı karıştırıyor ya da sizi korkutuyor mu? a) Evet b) Hayır 3. Şu anda dolabınız eski...
  3. Özgüven Testi

    Özgüven Testi

    özgüven testi yap Sevgili melekler bakalım kendinize özgüveniniz nasıl... Özgüveniniz gelişmişmi yoksa kendinize güvenmiyor korkakmı davranıyorsunuz test edin öğrenin :tik: 1. İş ya da üniversite için yaptığınız üç başvurunuz reddedilirse kendi yeteneğinizden şüphe eder misiniz? a) Evet b) Hayır 2. Büyük kalabalıklar kafanızı karıştırıyor ya da sizi korkutuyor mu? a) Evet b) Hayır 3....
  4. Diyete hazirmisin testi burda meleklerim....

    Diyete hazirmisin testi burda meleklerim....

    diyete hazirlik, diyete baslamadan önce, diyet testi Diyet yapmak istiyorsunuz meleklerim, ama suan hazirmisiniz bu diyete? Hadi bakalim test yapalim... hazirmiymissiiniz yoksa deyilmi?!!!!   Bu yazımızda sizlere, diyete başlamadan önce yapılması gerekenlerden söz edeceğiz. Diyete başlamadan önce yapılması gerekenler arasında, şimdi sizlere uygulayacağımız bir test bulunuyor. Bu testi...
  5. Melekler kişilik analiz testi

    Melekler kişilik analiz testi

    BUYRUN MELEKLER TESTE BAKALIM SONUÇLARDA NELER ÇIKACAK SORULARIN ŞIKLARINI CEVAPLARINIZDA TEKER TEKER YAZIN(1.a 2.c gibi) VE SONUCUNUZU BEKLEYİN.........hahaha 1. Kendinizi ne zaman en iyi hissedersiniz? (a) Sabahları (b) Öğlenden sonra ve akşama doğru (c) Gecenin ilerleyen saatlerinde 2. Nasıl yürürsünüz? (a) Hızlı ve uzun adımlarla (b) Hızlı ve kısa adımlarla (c) Normalden yavaş ve etrafa...

Sayfayı Paylaş