gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.184
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Muzlu Çay Kokteyli (4 Kişilik)

    Konu, 'İçki - İçecekler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler 2 Muz 6 cl. Muz Likörü
    4 cl. Kanyak
    1/2 litre Su
    5 ÇayKaşığı Siyah Çay
    50 gr Şeker
    6 damla Angostura Bitters


    Yemeğin Tarifi
    Muzları soyun ve dilimleyin. Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın. Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters?ı ekleyin ve kadehlere paylaştırın.

     
Muzlu Çay Kokteyli (4 Kişilik) konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Kavunlu Jöle (4 Kişilik)

    Kavunlu Jöle (4 Kişilik)

    Malzemeler 1 Adet Orta Boy Kavun 1 Paket Meyve Jölesi 2 Adet Nektar 2 Adet Orta Boy Armut 3/4 Sy Bardağı Vişne 4-5 Adet Mürdüm Eriği Yemeğin Tarifi Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin. Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde...
  2. Paradise (4 Kişilik )

    Paradise (4 Kişilik )

    Malzemeler 4 cl Cin 2 cl Kayısı Likörü 4 cl Portakal Suyu Yemeğin Tarifi Malzemelerin hepsini şeykırda karıştırdıktan sonra portakal dilimiyle süslediğimiz bardakta servis yapalım.
  3. Alabalık Buğulama (4 Kişilik)

    Alabalık Buğulama (4 Kişilik)

    MALZEMELER 4 adet Alabalık (fileto edilmiş) 4 adet defne yaprağı 3 adet domates 3 adet çarliston biber 1.5 adet limonun suyu 70 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir) 250 gr. mantar 1 çorba kaşığı kapari turşusu Tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise dörde...
  4. muzlu çay kokteyli

    muzlu çay kokteyli

    Muzlu Çay Kokteyli (4 Kişilik) Malzemeler: 2 Muz 6 cl. Muz Likörü 4 cl. Kanyak 1/2 litre Su 5 ÇayKaşığı Siyah Çay 50 gr Şeker 6 damla Angostura Bitters HAZIRLANIŞI : Muzları soyun ve dilimleyin. Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın. Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters’ı...
  5. Muzlu Çay Kokteyli

    Muzlu Çay Kokteyli

    MALZEMELER 2 Muz 6 cl. Muz Likörü 4 cl. Kanyak 1/2 litre Su 5 ÇayKaşığı Siyah Çay 50 gr Şeker 6 damla Angostura Bitters HAZIRLANIŞI Muzları soyun ve dilimleyin. Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın. Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters?ı...

Sayfayı Paylaş