gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.166
    Beğenilen Mesajlar:
    2.216
    Ödül Puanları:
    113

    parfümle ilgili pratik bilgiler

    Konu, 'Parfüm' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    parfümle ilgili bilgiler Vücut Parfümler kokularını yaymak için sıcaklık, hareket gibi faktörlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle parfüm sürmek açısından vücudun bazı bölgeleri ayrıcalıklıdır:
    Sıcak ve nemli noktalar. Koltuk altları, göğüs araları, ense, kulak arkaları ve göbek.
    Kanın fazla pompalandığı noktalar. Bilek içleri, şakaklar ve boyun. Hareketli noktalar. Dirsekler ve diz içleri.

    Saçlar
    Saçınızı parfümlemek istiyorsanız, öncelikle temiz olmalarına dikkat edin. Kokuların birbirine karışmaması için şampuanınızı kokusuz olanlar arasından seçin. Saçlarınız kısa ise saç diplerinize, uzun ise uçlarına sıkmanız yeterli olacaktır.
    Küçük bir Öneri:
    Saçınızı fırçalamadan önce fırçanıza biraz parfüm sıkın.

    Giysiler
    Parfümler pamuklu, yünlü gibi doğal lifle dokunmuş kumaşlarda çok kalıcıdır ve rahat yayılır. Sentetik liflerde yayılımı ve kalıcılığı azdır. Parfümün en kalıcı olduğu dokular ise kürkler ve muslin kumaştan yapılmış eşarplardır. Giysiler parfümlenebilir ama gelişigüzel değil:
    - Parfümünüzü ceket ve mantoların astarlarına, etek ve elbiselerin etek baskılarına sıkın.
    - Asla giysilerinizi farklı parfümler sıkmayın. Üst üste sıkılan parfümlerin molekülleri iyi bir karışım oluşturmaz ve kötü bir etki uyandırır.
    - İpekli giysilerinize parfüm sıkmayın, kalıcı lekeler bırakır.
    - Eğer parfümünüzü sık sık değiştiriyorsanız, sadece vücudunuzu parfümlemekle yetinin. Koku zaten giysilerinize de sinecektir.
    - Mücevher ve özellikle incilerinizin yakınında parfüm kullanmayın: Parfümlerdeki alkol mücevherlerin parlaklığını yok eder ve incileri sarartabilir.
    - Giysi dolabınızı parfümlemeyi unutmayın.

    Küçük bir Öneri:İç çamaşırlarınızın bulunduğu dolap veya çekmeceye parfümünüzle nemlendirdiğiniz yünlü bir kumaş parçası koyun.

     
parfümle ilgili pratik bilgiler konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Sebzelerle ilgili pratik bilgiler..

    Sebzelerle ilgili pratik bilgiler..

    sebzelerle ilgili bilgiler Karnıbaharın haşlama suyuna bir miktar süt katarsanız kar gibi beyaz olduğunu, hem de kötü kokmadığı fark ederisiniz. Kullandığınız salçaların bozulmamasını istiyorsanız üzerini düzleyerek biraz zeytin yağı ilave ederek uzun süre saklayabilirsiniz. Yumurta lekesini çıkarmak için önce soğuk suda bekletmeli sonra ılık sabunlu suda yıkamalısınız. Pirinç ve...
  2. Güzellikle ilgili pratik bilgiler

    Güzellikle ilgili pratik bilgiler

    güzellikle ilgili pratik bilgiler güzellikle ilgili bilgiler Kadınlar olarak yıllardır güzellikle ilgili bir çok şey duyarız. Peki bunlar doğru mu gerçeklik payı nedir acaba bu güzellik durumları hurafeden mi ibaret. Buyrun meleklerim. Çok fazla havuç yemek gerçekten cildimin turuncu olmasına neden olur mu? Ne yazık ki bu eski bir masal değil. Havuç, balkabağı ve diğer turuncu yiyeceklerin...
  3. Ev ile ilgili pratik bilgiler

    Ev ile ilgili pratik bilgiler

    evle ilgili pratik bilgiler Mutfak eşyalarının üzerindeki etiket izlerini yok etmek için, üzerlerine mobilya cilası serpip yumuşak bir bezle silin Fırınınıza sinmiş kötü yemek kokuları için; yemek yapmadan önce fırınınızın ortasına yarısı sirke yarısı su ile doldurulmuş bir tava koyun. Fırınınızı birkaç dakika için ısıtın daha sonra soğumaya bırakın. Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek...
  4. MUTFAK GEREÇLERiYLE iLGiLi PRATiK BiLGiLER

    MUTFAK GEREÇLERiYLE iLGiLi PRATiK BiLGiLER

    mutfakta pratik bilgiler 2011 mutfakla ilgili pratik bilgiler Mutfakta her bayanın işine yarayacak pratik bilgiler... Aluminyum kaplari sirkeyle parlatin.Fincandaki kahve ve cay lekesine acil ve etkili cozum. Nemli bir havluyu deterjanli suya batirip cikarin ve lekenin uzerini ovusturarak silin. Mutfaginizin guzel kokmasini istiyorsaniz, bir parca aluminyum kagit uzerine tarcin serptikten...
  5. Sebzelerin Pişirilmesiyle İlgili Pratik Bilgiler

    Sebzelerin Pişirilmesiyle İlgili Pratik Bilgiler

    Mutfaklarımızın vazgeçilmezleri patates, lahana, fasulye gibi sebzelerle ilgili pratik bilgiler kızlar... PRATİK BİLGİLER Patates genellikle rejim yapanların tercih ettiği bir besindir. Bu arada şunu akıldan çıkarmamak gerekir. Haşlanmış patateslerin yüz gramında sadece 76 kalori vardır; halbuki kızarmış patatesin yüz gramındaki kalori miktarı 400'ü geçer. Havucu kaynar suda...

Sayfayı Paylaş