Patates çorbası
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Patates çorbası ( 4 kişilik )[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Malzemeler : [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
3 adet patates (Haşlanmış)
1 adet soğan (İnce doğranmış)
1 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı sıcak süt
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
3 su bardağı et suyu
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] 1 çay kaşığı nane
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]1 çay kaşığı tereyağ
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Tuz[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hazırlanışı: [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Patateslerin kabuklarını soyun. Çatalla ezin. Doğranmış soğanları ekleyin. Üzerine sıcak sütü, tuz ve 1 çorba kaşığı margarini ilave edin. 3 su bardağı etsuyunu ekleyerek kaynayana kadar karıştırın.
Küçük bir tavada 1 çay kaşığı tereyağında naneyi yakın. çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hazırlanışı: [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Patateslerin kabuklarını soyun. Çatalla ezin. Doğranmış soğanları ekleyin. Üzerine sıcak sütü, tuz ve 1 çorba kaşığı margarini ilave edin. 3 su bardağı etsuyunu ekleyerek kaynayana kadar karıştırın.
Küçük bir tavada 1 çay kaşığı tereyağında naneyi yakın. çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.
[/FONT]