gebe
  1. laetitia

    laetitia Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    2 Mart 2008
    Mesajlar:
    3.226
    Beğenilen Mesajlar:
    20
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    bursa

    Patlıcan maskesi

    Konu, 'Cilt Bakımı' kısmında laetitia tarafından paylaşıldı.

    patlıcan maskesi Bu da bir hayli ilginç daha neler duycaz bakalım :D [​IMG]

    Dilimlenmiş yarım patlıcan iki bardak suda kaynatılır.Hazırlanan karışıma bir diş sarımsak eklenerek lapa haline getirilir.Buna kaymak katılarak krem haline getirilir.Bu karışım iki ay boyunca hergün tekrarlanmalıdır.

    ETKİSİ : Tendeki mikropları arındırmada ve yüze canlı bir görünüm kazandırmada etkindir.


     
  2. :osqe:

    :osqe: Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    509
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    yavrusunun yanında:)
    denicem canım.. teşekkürler
     
  3. Saharalı

    Saharalı Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    7 Ekim 2009
    Mesajlar:
    192
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    cildimizde ne kadar tutmamız lazım acaba?
     
Patlıcan maskesi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Patlıcan

    Patlıcan

    Patlıcan yemek ruhsatlı bir işyapmaya, kin ve kıskançlığa, iki yüzlülüğe ve yahut yaltaklığa, Avcının patlıcan yemesi avının iyi gitmesine, Mevsiminde patlıcan görmek küçük bir üzüntüyle birlikte rızka, mevsini dışında görmek kerih görülen ve sevilmeyen şeylere, Patlıcan yemeği rızık ve afiyete delalet eder.Çevrenizde itibarınızın sarsılmasına işarettir. Patlıcan kızartması yemek, acı bir...
  2. patlıcan

    patlıcan

    (Aubergine / Aubergine / Aubergine / Eggplant / Solanum melongena) Sebze olarak yenilen, mor renkli, uzunca silindirik veya yuvarlak bir yaz sebzesidir. Vatani tropik Hindistan’dir. Sicak memleketlerde yetistirilir. Orta ve kuzey Avrupa’da çok az taninmis olmasina ragmen, memleketimizde yazin çok yaygin yenen bir sebzedir. Patlicanin uzunca olanlarina daha çok kemer patlicani, yuvarlak olanina...
  3. Patlıcan

    Patlıcan

    (Aubergine / Aubergine / Aubergine / Eggplant / Solanum melongena) Sebze olarak yenilen, mor renkli, uzunca silindirik veya yuvarlak bir yaz sebzesidir. Vatani tropik Hindistan’dir. Sicak memleketlerde yetistirilir. Orta ve kuzey Avrupa’da çok az taninmis olmasina ragmen, memleketimizde yazin çok yaygin yenen bir sebzedir. Patlicanin uzunca olanlarina daha çok kemer patlicani, yuvarlak olanina...
  4. Patlıcan Kapama

    Patlıcan Kapama

    Malzemeler 1 kg kuzu eti (ön kol) 1 kg patlıcan 1 büyük soğan 2 sivri biber 2 diş sarımsak 3 orta boy domates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı Düdüklü tenceremize etimizi kısık ateşte koyuyoruz arkalı önlü kızarırmış gibi suyu çekene kadar çeviriyoruz. Etin kendi suyu çektikten sonra etimize 3 su bardağı kadar soğuk su...
  5. Cildi canladıran Patlıcan maskesi

    Cildi canladıran Patlıcan maskesi

    patlıcan cilt maskesi cilde patlıcan maskesi Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda güzelleşmek için bilmemiz gereken bilgileri paylaşmaya devam ediyor ve sizlere cildinizi canlandıracak ve güzel kılacak patlıcan maskesi tarifi sunuyoruz. Güzellik hepinizin hakkı diyor ve güzellik için patlıcan cilt maskesini anlatmaya başlıyoruz. Patlıcan Maskesi Dilimlenmiş yarım patlıcan iki bardak...

Sayfayı Paylaş