gebe
  1. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    13.022
    Beğenilen Mesajlar:
    108
    Ödül Puanları:
    0

    Pre-intermediate - Vocabulary Quiz

    Konu, 'İngilizce Genel' kısmında Bilge Gökçen tarafından paylaşıldı.

    pre intermediate quiz pre intermediate vocabulary konuları konuları ingilizce QUIZ on VOCABULARY 1. We do everything we can to make our ... happy.
    a. custumers
    b. costumers
    c. customers

    2 . There were so ... people in the supermarket today!
    a. many
    b. much

    3. Which of the following is a synonym (word with the same meaning) for »rich«?
    a. poor
    b. well-off
    c. hard up

    4. Apples, pears and oranges are ...
    a. fruits
    b. vegetables
    c. sweets

    5. How ... shoes has she bought?
    a. many
    b. much

    6. When you buy stationery, ask for a ...
    a. receit
    b. receipt
    c. reciet

    7. Where can you buy meat?
    a. at the butcher's
    b. at the shoe shop
    c. at the newsstand

    8. All but one item can be bought at the greengrocer's. Find the word that does not fit in.
    a. cheese
    b. apples
    c. oranges
    d. potatoes

    9. How ... meat would you like?
    a. many
    b. much

    10. Which of the following words is an antonym (the opposite) for »to lend«?
    a. loan
    b. give
    c. to borrow

    11. All but one item can be bought at the clothes shop. Find the word that does not fit in.
    a. cardigans
    b. toys
    c. mantles
    d. trousers

    12. Sorry, I don't have ... change.
    a. some
    b. many
    c. any

    13. Which of the following words is a synonym (word with the same meaning) for »money«?
    a. stones
    b. cash
    c. paper


    14. Which of the following words is an antonym (the opposite) for »to buy«?
    a. to pay for
    b. to purchase
    c. to sell

    15. Where can you buy boots?
    a. at the shoe shop
    b. at the pet shop
    c. at the greengrocer's

    16. Where can I try this ...?
    a. on
    b. off
    c. about

    17. It's ... expensive.
    a. to
    b. two
    c. too

    18. Cardigans, trousers and shirts are ...
    a. clothes
    b. underwear
    c. shoes

    19. Which of the following words is an antonym (the opposite) for »open«?
    a. unlocked
    b. closed
    c. ajar

    20. Where can you buy an alarm clock?
    a. at the butcher's
    b. at the watch maker's
    c. at the newsstand

    21. Our customers don't buy ... ice-cream in winter.
    a. much
    b. many

    22. Where can you sleep?
    a. in the living room
    b. in bathroom
    c. in bedroom

    23. Which one doesn’t belong to the kitchen?
    a. fridge
    b. cooker
    c. wardrobe
    d. table

    24. In a living room you can’t see …..
    a. an armchair
    b. a bathtub
    c. a sofa
    d. a fireplace

    25. We put our books and things on _____
    a. shelves
    b. chairs
    c. plants

    26. Which part of the house is outside?
    a. bedroom
    b. garage
    c. study room

    27. Where can you buy some medicine?
    a. at the butcher’s
    b. at the library
    c. at the pharmacy

     
  2. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    13.022
    Beğenilen Mesajlar:
    108
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Pre-intermediate - Vocabulary Quiz
    Answer KEY

    1. C 15. A
    2. A 16. A
    3. B 17. C
    4. A 18. A
    5. A 19. B
    6. B 20. B
    7. A 21. A
    8. A 22. C
    9. B 23. C
    10. C 24. B
    11. B 25. A
    12. C 26. B
    13. B 27. C
    14. C
     
Pre-intermediate - Vocabulary Quiz konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Beyaz Atlı Prensiniz Nerede?

    Beyaz Atlı Prensiniz Nerede?

    Beyaz atlı prens neden gelmiyor? GENÇ, güzel, akıllı, kültürlü pek çok sıfat sizin için yaratılmış. Ama yine de mutlu ilişkiyi bulamıyorsunuz. Peki nerede hata yaptığınızı hiç düşündünüz mü? Başlığa bakıp sanki ‘eskiden geliyordu da şimdi mi gelmiyor prens?’ diye düşünebilirsiniz. Haklısınız, beyaz atlı prens aslında sadece masallarda var. Günümüzde bırakın mutlu bir evliliği mutlu bir...
  2. Suudi prensin sinema özlemi

    Suudi prensin sinema özlemi

    Suudi Arabistan'da bir prens, birgün ülkesinde sinema salonları olacağına inandığını söyledi. Suudi Arabistan'da, sinema filmleri ve müzik yayını yapan bir uydu kanalının sahibi Prens Elvelid bin Talal, sinema filmlerinin yaygınlaşmasının ve daha çok Suud filminin yapılmasının kaçınılmaz olduğunu ve bu filmlerin ülkede olumlu sosyal işlevi bulunduğunu ifade etti. Sahibi bulunduğu yapım...
  3. Ponte Restaurant-Pre Club

    Ponte Restaurant-Pre Club

    ponte restaurant taksim ponte taksim ponti ponti restaurant (0212)245 77 82-83 Faks : (0212)245 53 43 Yer : Beyoğlu Adres : İstiklal Cad. Beyoğlu iş merkezi No-365-367 kat-7 Tepebaşı Beyoğlu Ücret : TLTL Kredi Kartı : Visa-Master Park : VAR Web : ERC Group Ponte Restaurant-Pre Club Ponte Restaurant-Pre Club, Akdeniz Mutfağının Önemli Lezzetlerini...
  4. Beyaz Atlı Prensin Tarifi

    Beyaz Atlı Prensin Tarifi

    İşte mükemmel erkek tarifi!Her kadın sevgilisinden bazı şeyler bekler. Bazıları herkesin bildiği bazıları ise yapılmadığında ilişkinin sonuna gelinmesine neden olan şeylerdir... İşte kadınların erkeklerden beklentileri.. 1- Tartışma sırasında bile kibarlığını bozmayan, hakaret ettiğinde aşkın azalabileceğini bilen. 2- Kadının saçlarını okşayan, ona iltifatlar eden biri. 3- İhtiyaç...
  5. Lanvin 2012 Pre-fall

    Lanvin 2012 Pre-fall

    2012 pre-fall koleksiyonları 2012 pre-fall Lanvin 2012 Pre-fall Pre-fall koleksiyonlar şu aralar çok gözde... Eee tabi birde bu koleksiyonun Lanvin gibi bir markanın olduğunu düşünecek olursak neler olur biliyorsunuz sanırım... Koleksiyonda öne çıkan uzun deri eldivenler ve uzun deri çizmeler koleksiyondaki tüm kıyafetlerle kombinlenmiş. Kiloş etekler, ipek gömlekler, saten etekler, büyük...

Sayfayı Paylaş