gebe
  1. melegim

    melegim Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    15 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.169
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    0

    püf noktaları<< tavuk pişirme

    Konu, 'Tavuk Yemekleri' kısmında melegim tarafından paylaşıldı.

    tavuk pişirme tarifleri bütün tavuk pişirme fırında bütün çeşitleri Bu tavuk başka tavuk
    • Haşlayacağınız tavuğun içine 1 diş sarmısağı soymadan atıverin. Sizin tavuğunuzun lezzeti herkesinkinden farklı olacaktır.
    • Tavuğu fırından çıkardınız. eğer hemen yenmeyecekse fırından çıktığı anda folyo kağıdına sıkıca sarın. Bu da yumuşacık kalması için bir hile.
    • Fırına konacak tavuğun tepsisi, tavuk büyüklüğünde olmalı. Daha büyük bir tepside, eriyen yağlar boş kalan kısımlara akıp yanar.
    • Fırında tavuğun beyaz göğüs etinin kurumaması için butları birbiri üzerine çapraz koyun. Ancak pişme süresi yarılanınca sırt üstü yatırın.
    • Tavuk alırken nasıl pişireceğinizi önceden planlayın. Fırında pişecek tavuk yağlı olursa kurumaz. Ama tencerede pişireceksiniz yağsız olmalı.
    • Dört kişiden fazlaysanız, bir büyük yerine iki küçük tavuk alın. Böylece herkese tavuğun "iyi yeri" gelir.

     
püf noktaları<< tavuk pişirme konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. yemek pişirmenin püf noktaları

    yemek pişirmenin püf noktaları

    çiğer pişirmenin püf noktaları ciğer pişirmenin püf noktası lezettli yemekler arnavut ciğeri noktası arnavut ciğerinin noktaları ciğer tava yapmadan ununun içine 1 tatlı kaşığı karbonat koymayı ihmal etmeyin ayrıca ayçiçek yağınızda iyice kızmış olursa arnavut ciğeriniz daha lezetti olur ciğerleri yarım saat kadar sütte de beklete bilirsiniz etleri daha lezettli olması için bir kahve...
  2. Yumurta pişirmenin püf noktaları

    Yumurta pişirmenin püf noktaları

    yumurta pişirmenin püf noktaları Mutfakların en önemli besinlerin biri olan yumurtanın pişirme yöntemleri ile ilgili püf noktalar kızlar... * Yumurta yüksek ısıda sülfürik asit çıkaran bir besin olduğu için on dakikadan fazla haşlamayın. * Hazırladığınız omletin tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın. Daha sonra karışımı tavaya alın ve...
  3. Börek Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir?

    Börek Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir?

    börek pişirmek, püf noktaları, nelerdir, böreğin kabarması için, dikkat edilecek noktalar, ile ilgili bilgiler burada melekler Ev hanımlığı zor zanaat melekler,bu bir gerçek :) Pek çok işten anlamak ve layıkıyla yapmak ta her meleğin harcı değil doğrusu :) İşte bu yüzden bilmeyenlere hiç olmazsa biraz faydamız olsun diye ufak tefek tüyolar veriyoruz sizlere :) Şimdi anlatacaklarımız...
  4. Lezzetli et pişirmenin püf noktaları

    Lezzetli et pişirmenin püf noktaları

    Bu konu; Et pişirmenin püf noktaları hakkında bilgi vermektedir. Melekler kurban bayramının ertesi olan şu günlerde az çok hepimizin evinde et vardır.Sotesi yahnisi kebabı daha bir çok çeşit et yemeği yaparız.İşte Et pişirirken istenilen sonuçları elde edebilmek için önerilmiş 30 püf noktası pratik bilgiler bölümüzde. 1-)Tavayı ve ızgarayı etleri yerleştirmeden önce ısıtın....
  5. Barbeküde, Mangalda Balık Pişirmenin Püf Noktaları

    Barbeküde, Mangalda Balık Pişirmenin Püf Noktaları

    barbeküde balık pişirme, mangalda balık pişirme, balık ızgara nasıl yapılır Sevgili melekler, havaların ısınmasıyla birlikte piknik ve mangal sefaları başladı. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte bu keyfi paylaşırken harika lezzetlerle de damaklarınızı da şenlendirebilirsiniz. Eğer barbekü keyfiniz için balık düşünüyorsanız, dünyaca ünlü barbekü markası Weber uzmanları, barbeküde balık...

Sayfayı Paylaş