gebe
  1. ms_enemy

    ms_enemy Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Kasım 2007
    Mesajlar:
    4.237
    Beğenilen Mesajlar:
    11
    Ödül Puanları:
    0

    RendeLenmek Üzere Bi HavuÇ

    Konu, 'Komik Resimler' kısmında ms_enemy tarafından paylaşıldı.

    [​IMG]
     
  2. NuRoVSkİ

    NuRoVSkİ Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    30 Kasım 2007
    Mesajlar:
    4.111
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ankaradan bı adet meleğim:)
    Ce: RendeLenmek Üzere Bi HavuÇ
    koptummmyanı..emegıne saglık...
     
  3. BöğüRTLen

    BöğüRTLen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.473
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: RendeLenmek Üzere Bi HavuÇ

    :hhh:vııyyyyyyy
     
  4. ρємвє_мєℓєк

    ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    23 Haziran 2008
    Mesajlar:
    1.987
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    bursa
    Cevap: RendeLenmek Üzere Bi HavuÇ

    of acıdım bak şimdik çokcuğa:)
     
RendeLenmek Üzere Bi HavuÇ konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. havuc maskesi

    havuc maskesi

    havuc maskesi • Havuç Maskesi : 1 büyük boy havuç rondodan geçirilir, yumurta akı ilave edilir karıştırmaya devam edilir., 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 tatlı kaşığı pudra katılır. Yüz ve boyna , 30 dakika uygulanır.ılık su ile yıkanır.
  2. havuç

    havuç

    (Mohrrübe / Carotte / Carrot / Daucus corota ) Kökleri sebze olarak yenen iki yillik bir kültür bitkisidir. Havucun vatani Orta Avrupa’dir. Yabânî olarak Avrupa, Kuzey Afrika ve Asya’da rastlanir. Memleketimizde de rastlanmaktaysa da kültür havucu özelliginde degildir. Bitki 1-1,5 m kadar boylarinda, az dalli, parçali yapraklidir. Çiçekleri yazin açan küçük, beyazimsi renkli semsiye durumunda...
  3. Havuç

    Havuç

    Mohrrübe / Carotte / Carrot / Daucus corota ) Kökleri sebze olarak yenen iki yillik bir kültür bitkisidir. Havucun vatani Orta Avrupa’dir. Yabânî olarak Avrupa, Kuzey Afrika ve Asya’da rastlanir. Memleketimizde de rastlanmaktaysa da kültür havucu özelliginde degildir. Bitki 1-1,5 m kadar boylarinda, az dalli, parçali yapraklidir. Çiçekleri yazin açan küçük, beyazimsi renkli semsiye durumunda...
  4. havuç püresi

    havuç püresi

    Malzemeler 800 gr. körpe kum havucu 1 bardak et suyu ½ bardak et suyu ½ bardak süt 2 çorba kaşığı kaşar peyniri Tuz Yapılışı Havuçların kabuklarını iyice kazıyın ve yıkadıktan sınra rendeleyin. Daha sonra tuz ve et suyu ekleyip, ağzı kapalı bir tencerede hafif ateşte, pelteleşinceye kadar iyice pişirin. Havuçlar pelte olduğu halde suyunu tam çekmemişse, o zaman tencerenin kapağını...
  5. Havuç Çorbası

    Havuç Çorbası

    Havuç ÇorbasıMalzemeler; 2 adet havuç (rendelenmiş) 2 yemek kaşığı un 1 su bardağı süt 4 su bardağı su Tuz, karabiber Zeytinyağı, maydanoz Yapılışı; Tencerenize zeytinyağını ve rendelenmiş havucu koyarak soteleyin. Üzerine unu ekleyerek kavurun. Tencereye önce sütü sonra suyu ekleyin. Tuz ve karabiberi koyun kaynatın. Piştikten sonra maydanoz ile süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun…...

Sayfayı Paylaş