M
Misafir
Forum Okuru
REsimli Vezir Parmağı yapılışı
Vezir Parmağı Nasıl yapılır
Vezir Parmağı yapılışı resimli
Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda "Vezir Parmağı nasıl yapılır?" diyen misafirimiz için ve elbette ki sizlerin de öğrenmesi için Vezir Parmağı tarifini paylaşıyor ve şimdiden afiyet olsun diyoruz.
Vezir Parmağı yapabilmek için gerekli olan malzemeler
2 Yumurta
1 Bardak Şeker
2 Kase Un
1 Tatlı Kaşığı Tarçın
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Margarin
Şerbeti için :
3 Su Bardağı Şeker
3/5 Su Bardağı Su
Vezir Parmağı Yapılışı
Yağı eritip soğumasını bekleyin. 1 bardak şeker ilave edin, 2 kase un, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve yumurtalardan birinin sarısını tatlının üzerine sürülmek üzere ayırdıktan sonra yumurtaları ekleyip hamur kıvamına getirin. Eliniz yardımıyla oval şeklinde yuvarlayıp az margarin sürülmüş tepsiye dizin.Çatal yardımıyla üstünü şekillendirdikten sonra 1 yumurtanın sarısını üzerine sürüp fırında pembeleşinceye kadar pişirin.Sıcak şerbet üzerine dökülüp soğutulduktan sonra servis edebilirsiniz.
Vezir Parmağı yapılışı resimli
Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda "Vezir Parmağı nasıl yapılır?" diyen misafirimiz için ve elbette ki sizlerin de öğrenmesi için Vezir Parmağı tarifini paylaşıyor ve şimdiden afiyet olsun diyoruz.
Vezir Parmağı yapabilmek için gerekli olan malzemeler
2 Yumurta
1 Bardak Şeker
2 Kase Un
1 Tatlı Kaşığı Tarçın
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Margarin
Şerbeti için :
3 Su Bardağı Şeker
3/5 Su Bardağı Su
Vezir Parmağı Yapılışı
Yağı eritip soğumasını bekleyin. 1 bardak şeker ilave edin, 2 kase un, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve yumurtalardan birinin sarısını tatlının üzerine sürülmek üzere ayırdıktan sonra yumurtaları ekleyip hamur kıvamına getirin. Eliniz yardımıyla oval şeklinde yuvarlayıp az margarin sürülmüş tepsiye dizin.Çatal yardımıyla üstünü şekillendirdikten sonra 1 yumurtanın sarısını üzerine sürüp fırında pembeleşinceye kadar pişirin.Sıcak şerbet üzerine dökülüp soğutulduktan sonra servis edebilirsiniz.