Rokoko tatlısı

_BaLıM_

Yeni Üye
Üye
Rokoko tatlısı
rokoko tatlısı rokoko tatlisi rococo tarifi rococo tatlısı nasıl yapılır
Değişik bir tat , mutlaka deneyin kızlar

MALZEMELER

1 paket krem şanti
4 yumurta
1 bardak şeker
kakao
1 paket petit beurre bisküvi
2 bardak süt

HAZIRLANIŞI

Krem şanti 2 bardak süt ile hazırlanır.Yumurta ve şakar çırpılır.krem şantiye eklenip tekrar çırpılır.Bu karışım ikiye ayrılıp yarısına kakao eklenir(istediğimiz miktarda)borcam tepsiye bir torba geçirilip bir kaşık beyaz bir kaşık kakaolu olmak üzere doldurulur.Üst sıralarda tam tersi kaşık kaşık konulur bittiğinde üzeri düzeltilip boyuna üç parçaya böldüğümüz bisküvileri dik olarak bitinceye kadar içine batırıp tekrar üzerini düzeltip torbayla üzeri örtülür.Buz dolabında bekletilir .Donduğunda torbanının üzeri açılıp ters çevrilip torba çıkarılır
 
Bugün yaptım güzel tadı var ama bu böyle yapılmıyor hemen sizlere yazıyım:
1 paket krem şanti
2paket kakolu bisküvi
1paket çikolata sosu
1 kutu süt
yapılışı:
1 kaba 1;5 su bardağı sütü döküyoruz.daha sonra içine krem şantiyi döküyoruz mikserle güzelce çırpıyoruz.kakolu bisküviyi iyice ezip içine döküyoruz.aynı şeyi çikolata sosunada yapıyoruz fakat çikolata sosunu tencerede pişiriyoruz sıcakkken üstüne serpiyoruz işte böle iyi şanslar bb
 
Geri
Üst