gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.184
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Rostolu Kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    MALZEMELER 4 dilim dana eti, haşlanmış 4 dilim francala ekmeği
    1 adet biber turşusu
    1/2 demet maydanoz
    4 adet yumurta
    60 gr kapari
    zeytinyağ
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın. Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın. Et parçalarını birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin. Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizin. Yumurta sarılarını en üste, ekmeğin ortasına yerleştirdikten sonra, servis yapın.

     
Rostolu Kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Tonton Kanepe

    Tonton Kanepe

    MALZEMELER 3 adet orta boy ton balığı konservesi 6 yemek kaşığı mayonez ve 1 kahve fincanı ılık su 3 adet (sadece 3 dal) taze yeşil soğan (çok incecik doğranacak) Yarım demet dereotu (çok ince kıyılmış) 5-6 adet kornişon turşu (tavla zarı gibi çok ufak, küp küp doğranacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Süsleme için gerekli olan malzemeler: 2-3 adet haşlanmış katı yumurta...
  2. salamlı kanepe

    salamlı kanepe

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde...
  3. Jambonlu Kanepe

    Jambonlu Kanepe

    jambon nasıl yenir MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 6 adet kornişon 6 dilim jambon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine...
  4. Balıklı Kanepe

    Balıklı Kanepe

    MALZEMELER 60 gr tereyağı l0 adet siyah zeytin 5 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı limon suyu 2 adet yumurta, haşlanmış 1 adet füme uskumru balığı HAZIRLANIŞI Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın. Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun. Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin. Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip...
  5. Tabuttan kanepe

    Tabuttan kanepe

    Valla millet gerçekten ne çıkaracağına şaşırmış vaziyette bu ne böğle demeyin işte size tabuttan kanepe:D Yanında alttaki bayanı hediye veriyolarmış:hhh:

Sayfayı Paylaş