sarmisaklı ekmek

esena

Aktif Üye
Üye
sarmisaklı ekmek
Malzemeler

1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)
150 gr tereyagi
3-4 dis sarimsak
yarim demet taze maydanoz

Yapılışı

Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyin.Ekmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin.
 
Ce: sarmisaklı ekmek

Tarif için teşekkürler canım, çok severim ben sarımsaklı ekmeği, yalnız her yapacağımız anda Francala bulmak da kolay değil ;)
 
Ce: sarmisaklı ekmek

evet bilgem sende haklısın
 
Geri
Üst