gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.171
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Seramik Tencerelerin Özellikleri

    Konu, 'Çöplük' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    bu konu seramik tencerelerin faydaları ve özelliklerine yer vermektedir.

    Son zamanlar da kutfaklar da devrim yaratan ve hanımların oldukça dikkatini çeken seramik tencere ve tavaların özelliklerini biliyor muydunuz?

    Piyasada farklı markaların değişik renk ve desenlerle satılan seramik tencere ve tavaların faydaları ve özellikleri hakkında bilgiler sizlerle...

    [​IMG]

    İçinde pişirilen yemeklerin vitaminlerini koruyor ve minerallerin kaybolmasını önlüyor.
    Tamamen doğal tadında yemek pişirmenizi sağlıyor.
    Yüksek sıcaklığa dayanır ve yanmaz yapışmaz.
    Az miktar yağ ile lezzetli yemekler yapılabilir.
    Alüminyum gövdesi ısıyı eşit oranda yayar...
    Sağlıklı yemekler pişirilir.
    Temizliği kolaydır, kolay aşınmaz.
    Mikrodalga fırında ısıtılabilir.
    seramik tavada pişirilen yemekler en az düzeyde kimyasal tepkimeye girer.
     
Seramik Tencerelerin Özellikleri konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. seramik

    seramik

    Merhabalar degerli misafirimiz, sitemizde toplu bir temizlik yapmak zorunda kaldik. Su anda gormek istediginiz konuyu maalesef sizlere sunamiyoruz. ilgili sayfamizin google siralamalarindan dusmesi icin gerekli algoritmik degerleri sitemize verdik. Verdigimiz rahatsizlik icin sizlerden ozur dileriz. Dilerseniz yukaridan sitemizin logosuna tiklayarak anasayfamiza gidebilir, Ya da ust sag...
  2. Düdüklü tencerede pişirme süreleri

    Düdüklü tencerede pişirme süreleri

    düdüklü tencere pişirme süreleri düdüklüde tavuk tavuk haşlama süresi düdüklüde pişirme süreleri haşlama MALZEME DAKİKA Kuru Fasulye (Islatılmamış) 30-45 Dana Dil 45-60 Nohut (Islatılmamış) 30-45 Patates (Kabuklu) 10 Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20 Patates (Soyulmuş) 5 Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3 Enginar 8 Buğday (Salata İçin) 10 Kereviz (Bütün) 10-15 Buğday (Çorba İçin) 20 Kereviz...
  3. çelik tencerelere

    çelik tencerelere

     Paslanmaz çelik tencereniz matlaşırsa, biraz sirkeyi ateşe koyup ısıtın. Sonra yumuşak bir bezi ılık sirkeye batırarak iyice ovun. Sonra iyice durulayın.
  4. Seramİk

    Seramİk

    SERAMİK Mimari yapıların iç ve dış yüzeylerindeki sırlı ve sırsız kaplama elemanları, günlük yaşama ilişkin kullanım eşyaları ve fonksiyonel olmayan seramik objeler bu grup başlığı altında toplanır. Çini adı altında değerlendirilen kuvars oranı yüksek ve...
  5. Tencerelerinize elbise

    Tencerelerinize elbise

    Her kadının mutfağı özeldir.Mutfağınıza hoşluk katacak tencerelerize elbiseler....

Sayfayı Paylaş